Hallo!

Sjukt trött är jag, men snart bara en vecka kvar av den tre veckor långa VFU perioden!! Och december är det snart också! Tiden går snabbt när man har roligt!

I jul blir det att åka till Övik!
På nyår blir det att åka till Riga med älskling. En idé som bara kom och så hittade vil billiga flygbiljetter, bra pris på 3 stjärnigt hotell med spa och biljard och bowling! Så vi åker på nyårsafton och kommer hem den 3:e. Den 4:e sen åker vi direkt till Övik för att njuta av Norrland ett tag =)

I helgen blir det party! Midsommarfest på lördag! Känns skoj =) Fyra pers kommer att bo här på lördag, men det ska nog bli skoj =) På söndag sedan är det 1:a advent och då ska min julgran upp och senare kommer goda vänner och dricker glögg och byter julklappar =)

Nästa vecka är det bland annat 50 cent konsert och Idol final, myyyyyycket trevligt! =)

Näe nu ska jag städa lite!

Pusspuss!

Nu är det kanske dags igen...

... att ta upp denna blogg då påtryckningar norrifrån börjar bli för stora =)

Jag sitter just nu och pustar ut efter tredje praktikdagen av totalt 15 och är så sjukt trött. Ljudnivån och tidiga mornar är jag ej van vid.... men några dagar till sen blir jag nog van!

Mycket har hänt sedan sist, massa roliga fester, massa jobb, en avklarad kurs, kärlek och en sjukt långhårig hund!

Anna har flyttat till Stockholm, Vicky har flyttat till Stockholm och Jonas bor i Tyskland. Julen är om ungefär en månad och tiden har bara svischat förbi, men trevligt har det varit!!

Nu ska jag och Theo till Axel och äta mat och se på något som kallas fotboll.... Tydligen är det en viktig match idag =)

Avslutar med en bild från årets Halloween fest där vi var sjukt snygga!
image110
Övre raden: Hanna, jag Pia, Erika
Nedre: Annika och Emma

PUSS HEJ!