Norrköping

Ja då var man "hemma" igen då. Tåget var försenat så jag har inte sovit mycket alls inatt.
Kändes inte alls bra att komma hem igen, skulle gärna stannat i Övik ett tag till. Men nu känns det lite bättre och om en halvtimma åker jag till Ydre för en hejdundrande nyårsfest.

Dags att fixa det sista och äta lite så inte alkoholen blir så påverkande :)

GOTT NYTT ÅR!

Bye bye Övik

Bye bye Övik

Jaa Övik är allt fint ändå, eller hur?

Om en timma så går bussen och sedan tåget. Det känns tråkigt att åka ifrån Övik den här gången, riktigt tråkigt! Jag måste upp hit snart igen!
Det har varit riktigt skoj och mysigt att vara hemma och nu lämnar jag detta mysiga för en lägenhet med kartonger och knappt några möbler, känns inte så lockande. Men det blir resa till Indien snart iallafall, rättare sagt på torsdag morgon.

Åh jag kommer att sakna Övik och alla de som bor här.
Bye bye Övik, ses snart igen!!

Modo vann!

Jaaa Modo vann tack och lov:) Det var en bra match, men med tanke på att jag endast är 155,3cm över havet så såg jag inte så mycket på ståplats men det var trevligt att se iallafall en match när man väl är hemma, 7600 pers var det på matchen!

När jag, bror och kusin hade kommit hem så blev det lite slappa, tills några överförfriskade vuxna människor skulle fortsätta festandet i baren som min mor och far har byggt. Då blev det livat! Så jag orkade inte vara hemma och skulle därför få se Simons lägenhet! Så han kom och hämtade mig och nu precis kom jag hem, var mkt trevligt, pratade om massa gamla minnen och skvaller :) Fast nu jag är sjukt trött... borde egentligen sova nu!

Imorgon har jag inga direkta planer för dagen men 19.40 går natttåget mot Norrköping! Sen direkt när jag kommer dit blir det sova i någon timma och sedan bär det av till Ydre för nyårsfest! Hektiska dagar är det som kommer, men det blir säkert askul!

Dags att sova litegranna nu! Goooodnatt allesammans!

Puss och hej!

Swedbank arena

Swedbank arena

Dags för lite hockey idag! Det ska bli ett rent nöje att se Modo krossa Färjestad :)

Har aldrig vart i nya arenan på en match, jag har bara käkat lunch där tidigare, men den är rätt snarlik Cloetta center och där har jag ju vart några gånger :D

Ja vi märker väl om jag är glad eller arg när jag skriver nästa gång!

Allt för min syster

Allt för min syster <- Pocket  |  Inbunden->Allt för min syster2

Trettonåriga Anna Fitzgerald har alltid funnits där för sin syster Kate- bokstavligt talat. För Anna är en så kallad designer baby, en perfekt genetisk matchning till systern, som lider av en ovanlig typ av leukemi. Hon var bara några minuter gammal när hon för första gången donerade friskt blod till sin syster. Det är kanske inte så konstigt att Anna hela livet känt sig som en reservdel till Kate.

Men nu har Anna fått nog. Kate har blivit sämre och om inte Anna donerar sin ena njure till henne kommer Kate att dö. Trots att Anna älskar sin syster vill hon inte längre att besluten ska fattas över hennes huvud. Hon uppsöker en advokat och stämmer sina föräldrar för att få rätten att bestämma över sin egen kropp...




Nu har jag läst klart boken jag skrev om tidigare: Allt för min syster av Jodi Picoult.

Det finns tre kommentarer på bokomslaget:

"Du släpper helt enkelt inte boken ifrån dig"- Nerikes Allehanda
Det stämmer glasklart!!

"Boken är mycket spännande - och skrämmande - alltigenom och jag varnar för snyftfaktor"-Länstidningen Östersund
Det stämmer också, jag grät inte men tårarna var inte långt borta...

"Detta är helt enkelt en superroman, mycket annorlunda och med ett slut så överraskande att det enbart kan överträffas av verkligheten" - Värmlands folkblad
Stämmer precis!

Den var fantastisk, men samtidigt inte. Jag vet inte hur jag ska beskriva den riktigt. Jag älskade boken men sitter i närmare chocktillstånd nu.

Mitt enda tips är allt ni ska läsa den! Den är lite jobbig att läsa eftersom den skrivs ur alla omtalades perspektiv och pendlar från dåtid till nutid, så i början är det lite svårt att hålla i sär allt, men man lär sig efter ett tag!

Förövrigt så finns den på Bokus.com för 38kr i pocket!

Bloggen går bra!

Min blogg går riktigt bra nu, snart 900sidvisningar! Feel free to ge er till känna :)

Annars så har kvällen varit skön! Såg först High school musical, riktigt cheesy med den där söta killen från Summerland om ni vet vem det är :) Men filmen var helt ok ändå :)
Sedan var det dags för det inspelade avsnittet av Prison break - alltid lika spännande! Och nu är det dags för lite läsning och sedan vet man aldrig vad som händer!

Jag är glad, glad, glad, glad och det ska bli askul med nyårsfest i Ydre!!!

Puss!

Mellandagsrea

Shit så mycket folk på stan och alla ska ha allt som hänger på rea stängerna, och när de har tagit allt så är de villiga att stå i provhyttskö i 40 min! Jag var in på en klädaffär sedan gav jag upp. Jag går på stan på fredag istället :)

Precis käkat sen lunch på stan med Tina och Johan och nu så är jag hemma och är helt död. Ska vila ett tag innan kvällens bravader. :)

Det verkar som det blir nya planer på nyår också, mycket mycket trevligt :)

CYA!

Tired!

Jaaa nu är jag trött. Sitter i detta nu och snackar i telefonen, men borde sova big time!!

Sena nätter blir det här uppe (men tack och lov sena mornar också) :D

Igår var det party. 40 minuter i världens mest helvetiska kö till Plattan, helt sjukt. Vakterna gjorde ingenting när folk höll på att kvävas. Tack och lov kunde jag krypa under stängslet när jag hade en stålpinne rätt i magen och det kändes som jag skulle  svimma. Men det var roligt folk där inne och det räddade kvällen.

Nu la vi på i telefonen..

Idag så blev det en sovmorgon, sköööönt! Sedan åkte vi lite ärenden till Ica, ÖB och Ica igen. Efter det var det middag hos farmor och jag hade inte kunnat äta på hela dagen eftersom jag har ett sår under tungan som gör så fruktansvärt ont, men jag tog en värktablett och kunde käka lite :) Nu gör det ont som fan igen dock. Nu ikväll har vi sett film, firewall och american dreamz två helt OK filmer! Bättre än vad jag hade trott.

Så nu är det då dags för lite sömn, men först läsning. Jag läser Allt för min syster av Jodi Picoult, LÄS DEN! Riktigt fängslande och jag hoppas för guds skull att den slutar bra!

Time to sleep!!
Bye bye!!!

Juldagen

Ja nu har det precis slagit över till juldagen :) Så trevligt!

Julaftonen var riktigt trevlig!

Vid 11-tiden kom fastra med familj och farmor för att käka lunch här
kl. 15 var vi hos mormor för att se Kalle och käka mer mat. Där var det fullt ös på mina småkusiner (och även de äldre kusinerna) :)
Sedan var vi hemma igen runt 19 och då kom farmor och Kalle och Viola (mina gudföräldrar) och då öppnade vi massa paket! Jag fick superfina presenter, lite presentkort på IKEA, massa saker till Indien, ett par stringtrosor med loggan till Londons tunnelbana på och det stod : Mind the gap... haha, pappa var allt finurlig där, brorsan fick kalsonger med hela Londons tunnelbanesystem på :) (Märks det att farsan var i London nyligen?!?) Jag fick också en superfin tjej-fickplunta som han också hade köpt där!
Sedan blev det en massa pengar och andra presentkort, en bok och lite annat smått och gott! Riktigt bra.

Hade ju egentligen önskat mig fred på jorden och en bil, men det fick jag ju inte...

Nä nu är det dags att duscha och sova. Imorn är en stor dag med BIG partaj för hela slanten. Först middag hos PB med några andra och sedan kommer folket och då blir det BIG party party för att vi sedan ska dra oss vidare till Plattan. Brorsan är redan bokad som fyllechaffis :D

GOD JUL på er alla, may all of your children look like Paris and Britney.

Snart julafton!

Ja nu är det inte många minuter kvar!:D Sen kommer tomten!

Så nu ikväll har vi sett Nu är det jul igen och nu är det jul -igen 2 (The santa clause och the santa clause 2) med Tim Allen. Ganska töntiga filmer egentligen, men de funkar mycket bra dan före dopparedan :)

Julgranen har också blivit klädd idag - och som vanligt, bara röda kulor och EN blå. Massa gott har detåkt ner i magen också, uscha! Är sjukt mätt nu!

Nu blir det lite julfix och sedan sova för att få träffa tomten imorgon!

Bye bye!

Hemmastadd

Nu har det nästan gått ett dygn sen jag kom hit! Idag blev det en massa gående på stan och träffade folk jag kände var tredje meter ungefär. Helt slut nu efter den pärsen :D Men skoj var det!

Nu sitter jag hemma, ikväll händer inget speciellt, ska spela lite spel och ha det mysigt. För tillfället så sitter jag faktiskt och pluggar eftersom jag ska försöka få uppsatsen färdig innan Indien så jag slipper dras med den efter. Tur att John installerade engelsk stavningskontroll på min dator, annars hade det blivit jobbigt att korrekturläsa :)

Dags att fortsätta skriva lite och sedan är det dags för det norrländskaste av norrländska, leverbiff! Oh so gott!

Köpte förresten en klänning till nyår idag, sjukt snygg!

Back in Övik

Ja nu ligger jag här i sängen i Övik, med Theo bredvid mig och myser :)

Resan gick mycket bra och vi landade i Övik runt halv 10. Direkt då blev det en liten roadtrip, mycket trevligt!

Orkar inte skriva mer nu, får fortsätta imorn, är sjukt trött...

Puss Marie

Sandi Thom

Okej, jag satt nu och lyssnade på min nya fina mp3 och låten I wish I was a punk rocker kom. Den har ett rätt bra budskap och därför ville jag kolla upp texten. Hittade texten här:
http://www.kulturbloggen.com/2006/11/i_wish_i_was_a_.html

Då tittade jag på videon som också finns på den länken och kom på att jag har sett den, fast för längesedan på tv. Kollade upp release datumet och såg att det var i maj och då spelades den på MTV. Varför har svensk radio väntat så länge? Eller har jag fel nu och den spelades redan i vår? Någon som vet?

Åker imorn!

... eller idag eftersom klockan är efter 12. Ganska mycket kvar att packa men inget som jag inte klarar av :D Nä, det blir inget bullshit denna gång jag skriver. Detta inlägg är till för att visa bilder på min baby som jag ska mysa med imorgon! Han har varit på jullov i en månad nu så imorn ska han få vara med mig igen :D Åh så jag längtar!!

Kolla in min lilla fotomodell.
fotomodell 4Fotomodell 3Fotomodell 2FotomodellBaby

Eragon


Eragon

Igår var det dags för bio :) Vi såg Eragon. Mina förväntningar var inte speciellt höga om jag ska va ärlig, men så fel jag hade :) Den var riktigt bra, med mäktiga scener och allt som hör till. Kommer garanterat en uppföljare också, och den ska jag se :)

Idag ska jag träffa Jenny och byta julklappar med henne vid 12.00 sedan ska jag ge papper till Erika som ger henne fullmakt att hämta ut mina nycklar till nya lägenheten ifall de har kommit in innan nyår. (jag kommer hem igen på nyårsaftonsmorgonen och då är hnab stängt).

Sedan blir det packa packa packa- ÖVIK imorgon!!!! :D

Javisst ja, vi ska käka kräftor idag! Mums!

Merry Christmas Margot!

Idag åkte Margot hem för att fira jul med familjen. Först så fikade jag, Margot, Fredrik och Errrrrika på fräckis och sedan följde vi henne till flygbussen. Ganska tråkigt att bara få se henne någondag till innan hon åker tillbaka till Belgien för gott. Hon kommer nämligen hit igen samma dag som vi åker till Indien så vi får ha en sammankomst när vi kommer hem igen, men sedan drar hon direkt. Men en resa till Belgien (och Paris, Disneyland om jag får bestämma) är iallafall planerad i vår.


Efter bussen var det dags för lunch hos Erika, gooooood köttfärssås! Och nu är jag hemma och ska försöka få lite mer packat, det går långsamt. Allt är så rörigt så jag vet inte riktigt var jag ska börja.

Ikväll blir det bio :)

Avslutar med en bild på Theo för några månader sedan då han var nyklippt med tuppkam! Han är så fin min baby!

Theo nyklippt


"Jullov"

Eller inte riktigt, men inga lektioner iallafall förrän Indien. Ska bli skönt!
Åker till Övik på fredag också, med moster Susanne och hennes familj. Det fanns INGA tåg kvar när jag skulle boka.. så det var bara att ringa moster och fråga om jag fick följa med upp, och det gick :)

Har en uppsats som måste skrivas nu under "jullovet" usch, jobbigt! Men det ska säkert gå bra!

Nä nu är det dags att vänta in Dr. McDreamy och Grey!

Skolan

Sitter i skolan nu, sjukt trött och vi ska göra våran powerpoint presentation. Margot har försovit sig så nu sitter jag och Erika här och gör nada :)

Ringde precis till Qomviq och stängde av mitt mobilsvar eftersom det blir dyrt om folk ringer när jag är i Indien. Åh Indien ska bli så skoj, känns rätt sjukt att det bara är typ två veckor kvar till vi åker, det kändes som igår vi bestämde oss. :) Måste packa lätt också... blir svårt!

Rensade ut två garderober till igår och gav iväg sjukt mycket till välgörenhet, varenda klädesplagg jag la ner i säcken gjorde ont... men det är ju för en bra sak :)

Ska avsluta med en bild på min baby! Jag får träffa honom på fredag redan! YES! Jag längtar!
Baby! 

Csn och vilse i Stockholm

"Ska vi inte svänga här?"
"Nej jag ser inte Globeln än" "Oj fan, där var Globen"

Jaaa vi körde fel... :) IGEN!
haha men skoj var det! Jobbet gick riktigt bra det också!

Fick mina csn pengar för resan idag, 3100kr. Det innebär att jag betalar 800kr för 16 dagar i Indien, helt överkomligt pris om jag får säga det själv :)

Dags att packa lite mer nu!

I´m happy!!

Sthlm snart!

Usch så trött jag är nu på morgonen... skulle helst vilja sova nu.. men, men jobbet kallar!

Idag blir det jobb på Yasuragi Hasseludden i Stockholm, ska bli skoj! Jag och Erika ska åka vid 10. Det blir många timmar iallafall! Skoj! Behöver pengarna sjukt mycket nu, dubbelhyra i december, Indien och sedan vill jag köpa massa nya saker till nya läggan, så alla jobb är mer än välkomna!

Nä dags att köka frukost och fixa sig iordning!

John Q

Heter filmen som börjar om en halvtimma cirkus. SE DEN! Den är sjukt bra, jag minns inte riktigt vad den handlar om men jag minns att den var helt sjukt bra och jag var tvungen att se den två gånger.

Har förövrigt varit hos Tina idag, riktigt trevligt! Det blev lite julklappsbyte och så :)

Nä nu ska jag nog diska innan filmen börjar.

Övik snart! Jippie!

Ljus i mörkret?

Det vet jag inte riktigt om det är, men det är skoj iallafall :)

http://www.ostfrallan.com/redir.php?link=524


Trött!

Jag somnade riktigt sent igår, blev helt fast i Sims-spelet och gick och la mig vääääldigt sent. Fast ny dag nya äventyr :)

Ska börja damsuga snart, visningen är 11.30 och det är kartonger överallt. Illa! Men, men lika bra att få det överstökat.

Nu är det bara 6 + 3 dagar kvar som jag ska sova i denna lägenhet, känns spännande :) Lite tråkigt också eftersom detta lägenhetshus är det enda jag bott i här i Norrköping, först en etta och nu en trea. Men life goes on :D

Nya lägenheten är superfin, mycket finare än den här :) I like it!

Nä dags att damsuga och sedan julpyssla.
xxx

Dags att starta blogga igen!

Ja det var ett tag sedan jag bloggade sist :) Men den som väntar på något gott...

Mycket har hänt iallafall. Jag flyttar den 1/1 och åker till Indien den 4/1, ska bli sjukt kul båda sakerna :)
På jobbet går det super, har vart i Stockholm massa gånger och jobbat och även jobbat massor här i Norrköping. Earn your living!

Snart är det jul också, jag åker den 22:a hem till Övik för firande med familjen, släkt och vänner. Det ska bli riktigt skönt att komma hem en sväng, bli bortskämd och allt. Det bästa av allt är att jag får träffa min baby Theo igen, han åkte i slutet av november till Övik för att jag skulle kunna jobba så mycket som möjligt och packa i fred. Men så jag saknar honom!

I helgen blir det mest packning och grejer. Imorgon kommer det några och ska kolla på lägenheten och sedan kommer Margot och Erika för att julpyssla lite.

Måndag åker jag till Stockholm igen. Nu har jag ÄNTLIGEN lärt mig köra till Stockholm, synd bara att de där jävla 08:orna är så hetsiga när de kör bil, när de blir för hetsiga brukar jag vinka och le, då ser de ännu argare ut. Vad hände med julkänslan?

Idag skulle jag, Martin, Fredrik och Margot se film, först såg vi Posseidon, riktigt ok faktiskt. Efter det var det dags för filmen jag och Margot valde, det stod på fodralet att den var bättre än Bridget Jones, wow tänkte vi :) När vi skulle börja se den så fanns det bara textning på svenska.. konstigt, men eftersom talet var engelska (trodde vi) så skulle hon förstå ändå. Till vår förvåning så var filmen DANSK-talat. Ah well, 40 kr in the lake as we say :)

Well, time to play some Sims 2 now! CYA everybody!
xxx