Dags att updatera =)

Jaa nu har jag inte skrivit på ett tag! Tänkte berätta lite om det otroligt härliga helgen som var!

I fredags blev det en lugn kväll med film och mys!
Lördagen började med jobb, älskling har fått jobb på mitt jobb så vi åkte till Linköping med några andra och jobbade =) På kvällen blev det fest hos Hanna och sedan Trappan!
Söndagen avnjöts i Linköping där vi först åt mat på ett mysigt café och sedan såg på Disney on ice! Vilken mysig show! Och som gammal konståkare (13år) så är det så skoj att veta alla hopp och piruetter redan. De gjorde inte så avancerade saker, men pinnochio gjorde en trippel trippel kombination iallafall =)

Denna vecka är det mest skola som gäller, till helgen kommer älsklings kompis till Norrköping och då blir det fest =)
Nästa vecka är det dags för två veckors VFU, skoj men jobbigt!

Nästa helg blir det iallafall supermysigt! Då ska vi till Göteborg och Kungälv och bo på hotell och träffa älsklings farmor och farfar!

Näe dags att göra lite nytta!
Bye byyyye!

G´day!

Hello allesammans!

Va härligt det är när det börjar ljusna på morgonen =)

Idag blir det lite stan!! CSN har äntligen kommit, sedan blir det att köpa lunch till mig och älskling på paus! Supergott! Efter det föreläsning vid tre och sedan ska jag äntligen få naglarna fixade vid fem =) Så  det blir en full eftermiddag =)

Näe det var väl allt jag hade att skriva! Ska cykla mig inåt staden nu!

Pusspuss på er!

Har jag förlovat mig?

image141

Detta stod i
Öa idag! haha pappa ringde på skämt och gratulerade till förlovningen! haha... men det är inte jag! På hitta.se finns det tre Marie Gavelin och varav två av dem är från Övik, dvs jag och denne som är förlovad! Så alla som tror att det är jag kan pusta ut =) Iofs heter min kärlek Magnus, men i andra namn, Axel är hans första =) Och sen var vi inte i Thailand heller =)
Vänninor har ringt till Farmor och frågat om hon sett att jag har förlovat sig, men hon svarar: Näe det är inte min Marie och hennes kille heter Axel och hejar på HV. =)

Det där med HV är en stor grej... när familj, släkt och vänner är inbitna Modo fans =)

Googla på sig själv?

Det är alltid roligt att googla på sig själv. Jag hittade massa artiklar från när jag jobbade på Öviks-allehanda. Haha... jag lägger upp två korta här. Den ena är när jag recenserar dokusåpa-starten 2002 och den andra är när jag och Bita gör narr av Robinsson.

2002-02-06 11:59

Kampen om tittarna är igång


Nu har dokusåporna dragit igång igen. Temptation Island, Baren och Big Brother slog upp portarna för deras första program, alla tre på samma dag.
Kampen är hård, vilket program ska få flest tittare? Vi har tagit pulsen på årets tre första dokusåpor. Temptation Island, Baren och Big Brother.
Vem ska vinna och vem ska försvinna?

* TEMPTATION ISLAND
Efter succén med den amerikanska versionen så drar Kanal Fem igång en skandinavisk version. Fyra par ska skiljas åt i tolv dagar och bo på varsin sida ön, tillsammans med ett antal attraktiva singlar och frågan som ställs är, ska de motstå frestelsen? De amerikanska programmen slog upp portarna för nya debatter och ord som "otrohets-tv" föddes.
Kommentar: Otrohets-tv gör sig bättre i USA. Den skandinaviska serien känns mer som en billig kopia. Men det kan bli intressant i de kommande avsnitten.
Fras som man kommer att få höra ofta: "Det här är det svåraste jag har gjort".
Betyg: U


* BAREN
Fyra säsonger och nu är de inne på sin femte. Tjatigt tycker vissa, andra älskar det. Det går ut på att en grupp människor ska driva en bar. Men det brukar mest sluta i en massa fester som tv-tittarna älskar att se på. Efter månader koras en vinnare av de svenska folket. Denna omgång av Baren är flyttad från gamla stan till förorten Alby.
Kommentar: Årets startfält ser ganska svagt ut. Men vem vet vad som kan hända när modeller, homosexuella, en som är med i straight-edge och en HIV-positiv tvingas sova i samma säng.
Fras som man kommer att få höra ofta: "Jag har varit mig själv till 100 procent".
Betyg: U U


* BIG BROTHER
Detta är nog den hårdaste av de alla. Tio personer ska leva isolerade utan någon som helst kontakt med omvärlden, i ett hus i 100 dagar. Det är kameror i varenda vrå i hela huset. Är inte det här att komma nära andra på livet, så finns det inget annat. Förra året vann en fembarnsmamma, vem tar hem det i år?
Kommentar: Årets startfält började starkt med sexprat. Så de här hundra dagarna kommer nog troligtvis att handla om.... sex. Klart bästa dokusåpan.
Fras som man kommer att få höra ofta: Snyft, snyft och snyft.
Betyg: U U
Marie Gavelin



2001-12-04 23:15

Expedition Robinson år 2001


Mitt i Örnsköldsviks centrum, endast ett stenkast från Storgatan ligger den exotiska paradisön. Här har 14 deltagare levt sida vid sida bland spindlar, varaner och nyfikna turister.

Nu börjar det dra ihop sig för final. Deltagarna har kämpat i fyra veckor. Nu finns det bara två deltagare kvar. Detta är finalen i expedition Robinson.
Det är hett på ön. Pam och Lollo är matta och hungriga. Förra veckans orkan förstörda lägret. Flickorna sover nu på stranden det enda som skyddar dem från alla vilda djur är ett myggnät.
- Bristen på mat gör inte så mycket. Hemma skulle jag inte äta så mycket mer. Det stora problemet är att antirynkkrämen är slut, säger Lollo. Två smala, men ändå kurviga flickor spenderar nu sin sista och kanske tuffaste dag på ön. Solstrålarna gnistrar i det klarblå vattnet när Pam och Lollo ger sig av till finalplatsen.

Plankan
Det är 45 grader varmt i skuggan. Våra deltagare ser trötta ut. Plötsligt börjar plankan svaja och Lollo blir lite framtung. Kort därefter faller hon i vattnet. Vinnare: Pam
Vem fångar fisk först? Spänningen är olidlig. Kan Lollo överträffa sig själv och fånga en fisk? Pam har haft akvariefiskar så hon känner sig hemma på fiske. Hon tar även hem denna gren, får upp något stort på två kilo.
Vinnare i årets expedition Robinson blev Pamela "Pam" Spears. Hon utklassade Lollo Lopez. Vi fick en intervju med vinnaren och hon berättade att det svåraste med att leva på ön var att de visade fler närbilder på Lollo.
BITA ESHRAGI OCH MARIE GAVELIN

Ja, det var väl allt jag hade att säga/skriva!!

Puss!


Jag hörde en sak...

Jag tycker det är allt för många som pratar skit och håller på att tala om människor bakom ryggen. Jag förstår inte hur folk orkar med att göra så när det finns så mycket att vara glad för.

Hörde en bra sak nyss:

Life to sweet to be bitter

Hoppas stavningen var rätt, orkade inte slå upp =) Men iallafall så vet jag en hel del som kanske borde leva efter den frasen än att istället irritera sig på banala saker eller snacka en massa om sådana de kallar vänner. Det är så svårt att förstå sånt tycker jag. Självklart ibland behöver man ventilera sig, men samtidigt om det blir för mycket borde man väl ta det med personen man har problem med och inte bara gå bakom ryggen? Håller ni med? Livet är för kort och för bra för att gå runt att vara bitter och konstant hitta nya problem att störa sig på, varför inte njuta?


Back to reality

Ja nu har det varit några fantastiska veckors semester men nu är det dags igen. Tenta på onsdag! Förutsättningarna kunde varit bättre dock, känner mig förkyld som få.. kroppen värker snuvan är tät osv.

Ska iväg till biblioteket nu och läsa lite och senare idag ska
Hanna min kära kompanjon som läser massa massa matte på medieteknik hjälpa mig lite.

Usch kan inte onsdag bara vara förbi nu!

Våren kommer att bli skoj iallafall! Det blir hockey i Jönköping och fest i Köpenhamn med älskling bland annat! Hoppas på massa härligt vårväder och rikligt med sol =)

Näe dags att börja studera!!!

pusshej!!

Utmanad!

Jag ska snart updatera på riktigt! Men först har jag blivit utmanad av Johanna Roos.

En rolig grej! Man ska lägga in bilder under dessa rubriker!

Du ska härmed lägga in bilder som lyder under dessa rubriker. Utmana sedan 4 av dina vänner. Skriv en kommentar på deras bloggar om att de har blivit utmanade och att info finns i din blogg! Go for it!

1. Dig själv som lyckligast

Jag och älskling! Han gör mig lyckligast!

2. Dig själv och din närmaste vän

Ja det blev inte på mig och min närmsta vän. Men det blev på mina två närmaste. Har några nära vänner men för att citera Jojo så är det älskling som står mig närmast och känner mig bäst.

3. Den du senast fick sms av

Inte för att vara tjatig, men det var faktiskt älskling som skickade ett tidigare idag =)

4. En människa du önskar var hos dej nu

Älskling är ju redan här, så det får bli flera! Brudarna!! Oj så skoj vi har det ihop!

5. Ett ställe du saknar

Riga var fantastiskt!!

6. Dig själv full

Förklaring behöver ej ges =)

7. Tre bilder på dig själv

Tiger, MODO HOCKEY, sumobrottare

8. En gammal bild på dig och din kompis

Min dator med alla mina bilder har kraschat så jag lägger upp den äldsta jag har på mig och mina vänner Jonas, Calle och Anna. Den andra är den äldsta jag har på mig och jag skulle gissa på att jag var runt 17 år.

Jag utmanar följande 4 personer.
Hanna
Floran
Martin
Johan


Ja det var allt =) pusshej!

Back from Riga

Ja nu har vi varit i Sweden några dagar efter en helt underbar resa till Riga! Vi hade det så mysigt och drack en massa champagne och åt god mat! Bilder kommer senare när vi är back in Norrköping!

Just nu är vi i Övik för lite mer semester! såg vi Timrå-Modo på tvn och sedan iväg till PB för lite party! Kvällen avslutades på Harrys!!!

Näe jag får göra en längre updatering sen!

pusshej!