Godmorgon rika Marie!

Idag vaknade jag upp - och var rik! Riktigt rik! Såååå många siffror på mitt konto så jag är alldeles yr! Vad ska jag göra? Shoppa mat! Så nyvaken går jag ner till Hemköp och kommer dit och har ingen aning om vad jag överhuvudtaget ska handla. haha, vilket antiklimax. Kunde heller inte handla för mycket eftersom min bättre hälft och bärhjälp är på föreläsning! Men det blev två tunga kassar iallafall av mat! Så när älskling kommer hem till lunch hoppas jag han gillar maten :)

Ikväll blir det öl, öl i massor! Ikväll ska vi till Linköping och gå på ölfesten München Hoben! Så skoj! På München hoben dricker man öl i stoooora glas! Bild från förra året när jag och Emma dricker ööööl!



Om ni har jättetur nu så kommer det alldeles strax ett inlägg till som är sjukt roligt, det är en bild och ni ska hitta ett fel, ska bara försöka ladda in den från älsklings kamera!

I väntans tider...

Nu sitter jag och väntar på kusin med föräldrar och älskling! Sista riktigt lediga dagen nu innan jobb och skola kör igång igen! Imorgon startas det med en introduktion och sen är kommande halvår spikat!

haha min farbror ringde precis och ville ha vägbeskrivning, det är så otroligt svårt att beskriva vägen till Norrköping och till där vi bor, trots att jag bott här i fyra år och kört den vägen många gånger blir det lika svårt varje gång! Ett under att folk hittar hit!

Näe nu ska jag fixa och dona och sen kommer det gäster!

Here comes the money!

Nu har jag nattvakat så jag kunde registrera mig efter 00.00, så snart hoppas jag csn pengarna kommer in! Nya glasögon ska snart inhandlas och det är veeeerkligen inte gratis!

Jag kom att tänka på en sak, jag gillar rosa, jag gillar det som glittrar och är riktigt prinsessigt. Jag döljer det heller inte utan det vet alla i min närhet om. En ny vän, Madde, frågade innan hon skulle hem till oss för första gången: Är allt hemma hos er rosa?
hahahaha det var så roligt och det roliga är att inget är rosa här, förutom lite småsaker som man knappt lägger märke till! Men det var så rolig fråga :)

Det mesta i vår lägenhet ser ut såhär, brunt och beige och fullt av kärlek!!



 Godnatt på er!!
puss

Rikard hade inget kaffe...

näe, inget kaffe hos Rikard fick jag, men däremot loka päron! Mycket gott! Han ska börja skolan imorn, på KSM! Lycka till! Erika hängde också med dit och av henne fick jag superfina presenter! En rosa får nyckelring från Gotland och en belle-lysgrej till nyklar! Mycket fint! Älskling fick också present, men det får han se imorn när han kommer hem!

Nu ska jag chillalona lite i soffan tror jag minsann! Imorgon kommer fastra, farbor och kusin Jovanna förbi på förmiddagen och sen kommer älskling hem!!

puss på er!

Söndagmorgon!

Godmorgon! Finns det något bättre än Miami ink på 6an att slökolla på? Underbart på lördag och söndagmornar!!


Så trött!

Nu är den minsan dags för att sova! Min helt lediga vecka med att bara ta det lungt är riktigt skön, men har varit lite uttråkad idag! Imorgon ska jag och Erika våldgästa älsklings kompis Rikard som har flyttat hit från Jönköping! Vi får hoppas han bjuder på kaffe!!

Saknar dig älskling!
Godnatt!!

Han är så fin min Theo!



Förstå att killen blir 5 år den 28:e, helt sjukt! Var har tiden tagit vägen? Men han är ju för söt på bilden här längst ner där han är 12 veckor! Så liten och så mörk, nu är han mest blond :)


Kommer ni ihåg filmen?

Aristocats? Den var/är ju så mysig! Iallfall så handlar den om tre små kattungar, den ena heter Marie i den engelska versionen, jag vet inte om den heter det i svenska, men i den engelska har jag en namne(?) iallafall :)


Bild från
Disney
 
När älskling var ute och reste hittade han en disney affär och i den fanns en kudde, med just denna söta kisse och så står det Marie. Han kunde tydligen inte motstå den, så den fick jag i present! Fin va?





Ledig och gräsänka!

Kan inte minnas senast jag var ledig en fredag och bara slappade! Riktigt skönt! Gick en sväng på stan, köpte en stooor sallad från PAUS och det fick bli lunch och middag! Supergott! På Paus så har de mozzarellabollar, små små precis lagom att stoppa i munnen! Mums!!

Älskling är i Danmark och spelar Danmarksmästerskapen i golf för far och son! Jag hoppas han vinner något fint :) Han har försökt att få in mig på det där med golf, jag har tillochmed fått hans mors gamla klubbor med en rosa putter! Än så länge har jag bara vågat stå på driving rangen (om det stavas så??!) och slagit en massa bollar! Det är skoj, det ska bli intressant och se om jag klarar att gå en 18håls runda (har ju lite problem med tålamod :D) Men det ska nog gå bra när jag har lärt mig om allt som har med fåglar och albatrosser att göra... Annars så har vi ju tennisen som vi båda gillar :D

Familjen golf!!


På senaste har det inte hänt så mkt! Katterna är fortfarande här och käkar upp våra blommor! Men de är så mysiga de små liven :) Nu sitter Stella här bredvid mig vi databordet! Förutom det så var det fest i onsdags, mycket skoj! Snurrade lite väl mkt mot slutet bara :) Annars så tror jag att jag har förlorat hoppet om mänskligheten, iallafall om vissa personer. Sådana egocentriska och fåniga människor som totalt verkar sakna glädje för livet eller glädje för andra. Usch på sådana!

Näe nu ska jag krypa ner med Stella och Saga och se en film tror jag!

pusspuss!

Snart ledig....

Efter att ha jobbat konstant en sommar så är jag ledig en veckan från och med imorn! Ska bli så härligt att bara ta det lungt!  Efter det börjar skolan, sista halvåret på universitetet sedan är det dags att bege sig ut i vuxenvärlden! Men som arbetssituationen ser ut just nu kommer jag antagligen att läsa ett halvår extra kurser!

Annars så fungerar förlovade livet fantastiskt! Underbart! Tack för gratulationerna!

Den lediga veckan nu kommer att bestå av sööööömn, av lite fest och av att ta det lungt! Mycket skönt! Nästa helg är det även Kick-off med jobbet, vilket ska bli roligt!! Helgen efter det ska jag och älskling ta tåget till Göteborg och Marstrand och hälsa på hans farmor och farfar, där ska vi få bo på hotell och få en bil, en fin röd en :) Så kul!! Helgen efter det kommer mor och far på besök och kommer ner med THEO!!! Äntligen kommer han hem igen! Som vi har saknar honom!

Just nu fylls hans tomrum av två små katter, Stella och Saga som är lite galna men väldigt mysiga! Det är Erikas kissar som vi tar hand om när hon är på Gotland! Riktigt mysigt!

Nu är det dags att piffa upp sig och sen jobba lite granna!

pusspuss

Paris!

Denna annons var i ÖA igår! (Förutom bilden på ringarna) Men ringarna på bilden är de vi bär nu! Såå fina!