Humlebæk, Danmark

Nu ær vi i Danmark! Allt ær dyrare æn vanligt før kronan ær låg, men vi gråter inte før det før spriten ær fortfarande billigare!
I torsdags nær vi kom åt vi kanske værldens godaste pizza. Om ni åker till Danmark, køp pizza på La Strada længst strandvægen i Humlebæk!
Igår var vi på tivoli! Det snøade och var kallt så det blev endast en åktur på en helt fantastisk bergochdalbana, vi åt æven rød pølse vilket var supergott, så idag åkte vi till affæren och køpte rød pølse att ta hem!

Igår kvæll var vi på dansk hockey, vilket var ungefær som svensk hockey fast lite annorlunda. Efter matchen sprang motståndarlagets trænare upp i publiken och slog ner en som hade kastat øl på honom! Før nær man ser på dansk hockey får man dricka øl, massa øl om man vill!

Idag har vi mest tagit det lungt, åkte och handlat lite och ikvæll ska vi æta en supergod (verkar det som) middag! Jag længtar!

Nu ska jag læsa lite bok och ælskling ska plugga! 

puss o hej!

Onsdag kväll...

Nu sitter jag och älskling i våra fina morgonrockar vi har fått av Lisa och spelar betapet! Det är på liv och död här hemma :D

Dagen har spenderats delvis med Erika och c-uppsats och sen med älskling! Paket har slagits in och Theo har klippts lite! Imorgon bär det av med vår fina lilla bil till Danmark!

Nu är det dags att packa lite och sen bär det av imorgon bitti!!

pusspuss!

Dålig upptadering!

Jaaaa det har varit lite dåligt med bloggande på senaste! Massor har hänt, min fina Tina har varit här tors-måndag och bror var här fre-sön! Lördagen var det superduper Norrlandsfest och fröken Gavelin fick väl en, två, tre klunkar för mycket! Men superkul var det!

Nu i helgen blir det Danmark med älskling! Mysigt!

Anledningen till att jag skriver nu är faktiskt att tipsa er alla om att min fina älskling har skaffat en blogg - tro det eller ej! Titta gärna in:
http://axelagren.blogg.se

puss!

Tårta!

Mina nära och kära har verkligen inte missat att jag fyller år på måndag. Eftersom det är typ den bästa dagen på året är jag mycket noggrann med att berätta (läs:tjata) om att det är dags snart.

Igår när jag kom hem efter jobbet hade posten kommit, det en avi (födelsedagspresent!!!) och ett rosa litet paket där det stod postkaka.



Självklart förstod jag att det var till födeseldagen, men står det kaka så måste jag öppna eftersom den kan ju bli gammal... :D och däri var det.... en kaka tro det eller ej!


Det var en hälsning på från fastra och hennes familj! Men tårtan... det var nog den finaste tårta jag har sett....



Hoppas den är god också! Men det får jag ju veta på måndag! Hoppas älskling vill äta den... han hejar ju som bekant på HV71.... men vem är serieledare då? vavavavava??

Dags att skriva uppsats med Erika som kom precis! Pusspuss!

Den är såååå fin...

min nya fina mobil!! Tack för tipset snälla rara Pia!


Så här snygga var vi igår!


Heeela Yatzy gänget! Från vänster: Micke, Lisa, Älskling, jag, Riddarn och nedanför har vi Pia och Erika!


Jag och älskling!


Den funkade superbra som dryckhållare också!