Jaaadu!

Har inte speciellt mycket denna vecka alls som jag skrev tidigare, men trots det har dagen varit rätt produktiv!

Vaknade 06.00 (inte frivilligt) och försökte somna om, men det gick inte alls bra.... Iallafall så blev det en promenad med Theo och därefter satte jag mig här för att få lite skolarbete gjort. Gjorde klart ett skolarbete + översatte massa papper till Margot. Sedan blev det promenad igen och jag gick även och klippte Theos klor, eftersom jag inte gör det själv :)

Efter det blev det middag, potatis, purjo, svamp, kassler, vitlök, röd och gullöks gratäng med sallad och rivna morötter, riktigt smarrit!

Sedan gick jag och handlade riskakor (jag älskar riskakor).

Och nu har det precis varit Gilmore girls och Desperata hemmafruar! 

Imorgon ska jag träffa Jenny på stan och även shoppa lite på Makeup store, kuuul!! :) (och liiiite plugg ska jag hinna med också).

Byyyye 

Babel och riskakor

43039-48

Vi såg Babel ikväll, åt kladdkaka med blodis och glass, te och riskakor! (Ni kanske har märkt att min nya favorit är riskakor! :) Riktigt trevligt! :D
Nu har jag precis sett avsnittet av One tree hill som jag spelade in, vilket avsnitt! Jag satt och storgrät, bland det värsta jag har sett! Och nu är det en hel vecka till jag får veta hur det gick/går.. .

Nu ska jag plugga litegranna! Har seminarium imorgon, så jag ska försöka läsa lite till det. Har förövrigt nada denna vecka. Imorgon är det lektion 2h och personalmöte, sedan har jag lektion på torsdag och det blir spelkväll på torsdag kväll men annars är det ingenting förutom fest hos Agnes på lördag som är inplanerat, jag känner mig uttråkad redan nu! Hoppas det kommer lite jobb jag kan åka på!

Vi ses!

Bounce + parteeeey!

Bounce



Det var riktigt skoj igår! Och BOUNCE!!! Faaaan så bra det var, se den showen!! Gökboet, så sjukt bra!!
EFter det var det dags att bege sig till Calle och parta! Huset var nästa anhalt och där dansade vi konstant till fötterna började blöda (bokstavligt talat) och stället stängde! Men varför sluta där? Varför inte dra igång ett snöbollskrig utanför Världens bar? Bra idé! Shit vad snön flög!!

Nä nu ska jag till Jonas och se film! Hade bra allesammans!

Byeee!

Bra Vicky!!

haha Vicky vågade iallafall, en riskaka till Vicky!

Nu är det snart dags att ta trådbussen in till stan, lämna en vinare hosCalle, gå på Bounce och sedan fest hos Calle, sedan the Trapp! Najs!

CYA!

Fega!

Shit va fega ni är! Minst 30 st har kollat på sidan sedan jag postade förra inlägget och ingen har vågat kommentera. Vågar ni inte erkänna att ni läser eller vad? :)

Annars så var både gårdagen och dagen mkt bra :D Fast nu är jag sjukt trött och det är dags att sova, morgondagen bjuder på en sväng till systemet och på kvällen blir det Bounce på DeGeer :) kanske något galej efter det också, who knows? :)

Fick ett paket idag, me liiike! :D

Bye bye sugarpie!

Okej, nu kör vi!

Shit så slut jag är i kroppen, har en förkylning som aldrig vill blomma ut utan den bara ligger och gror som en vulkan som väntar på ett utbrott, irriterande!

Senare idag blir det jobb, det blir jag och Vicky plus en tjej som ska lära sig hur man gör! Ska bli skoj! Efter jobbet blir det Huuuuset as usual :) Lite käk och lite dricka med trevligt sällskap!

Imorgon får jag ett paket från Övik, det gillar jag :)

Jag har drömt så konstigt både, de senaste nätterna. Väldigt trevliga drömmar, men ack så konstiga. Va skönt det vore om man kunde tyda drömmar.....

Dags att fixa lite, men ni, kommentera gärna! Min blogg har haft så höga "tittarsiffror" på senaste, så jag vill veta vilka ni är! De som vågar kommentera får en... tamtamtaaaaaam riskaka! Bra va? :)


What a day!

Svinkallt, men astrevligt! :) Vad roligt man kan ha med radio och best of disney cd skiva! Eller att få ett skrattanfall på donken efter att Jonas lägger en sjukt snusig kommentar! Ett sådant där skrattanfall när man verkligen vill sluta skratta men det går inte :) Ja, det blir ju lätt så med fläsksvärd....

Vad skoj det är när kocken är het och korven smarrig (det där lät inte bra haha).

Nä, det var sjukt skoj i Sthlm idag! Fast nu är jag riktigt trött så det blir att mysa framför tvn!

BYEEEE

Godmorgon!

Nu har jag varit vaken i sisådär en timma, duschat, fixat iordning och kokat ägg!
Gud så gott äggmackor är....

Nä dags att klä på sig lite och springa upp till Bollen och hämta en bil! Ses ikväll!

PUSS

På måndag är det dags!!

43039-46

hmm...

Seminariet gick bra - tror jag...
Mötet gick super!

Skulle på utbildning vid 18, men fick världens migrän anfall och började kräkas och greja så det var bara att lägga sig ner och ta några piller och vänta, mår äntligen bättre!

Carola har varit och hämtat Theo också, eftersom jag blir i Stockholm hela dagen imorgon, åker 08.00. Känns skoj!

Nä nu ska jag duscha lite och fixa, imorgon blir det en lång dag! :)

Äntligen färdig!

Jag höll seriöst på att ge upp igår, shit va jobbigt det var! Men ett glas vin i kroppen gjorde det lite bättre och jag fick det mesta gjort igår... så nu precis har jag gjort klart allt, ska bara sätta mig och skriva lite vad jag ska säga sedan är det klart :D

Inte ens Tony kunde pigga upp mig igår.. shit, det är illa då...

Var iallafall på möte med jobbet igår, gick bra :D mycket bra!

Nu är det dags att skriva det där och sedan blir det seminarum vid 13, möte 15.15 hem - käka - ut med Theo sedan snappsutbildning 18-21. Skoj!

Bye byeee!

More plugg!

43039-45

Plugg...

Nu har jag skrivit ungefär en a4 av tre... usch så jobbigt det är utan motivation! Ska snart in till stan och shoppa lite och sedan gå på möte, så det blir trevligt iallafall! Pedalhinken till mitt badrum har precis kommit in på Mique så jag ska åka och hämta den.

Annars fick vi ett "härligt" uppmuntrande mail och självutvärdering om denna uppgift vi gör nu, vi skulle komma ihåg att:
Texten och de resonemang som förs i uppgiften ska genomgående vara baserade på goda grunder som kurslitteratur, logiska resonemang eller empiriskt stöd. Motsatsen till detta, vilket följaktligen inte är godtagbart, är allmänt tyckande och brist på akademiskt hållbara grunder.

Kul kul! Nä dags att piffa upp sig och dra mot stan.. ;)

PUSS

Schlager inbjudan!

Schlager


Var bara tvungen att lägga in en bild på min schlagerinbjudan som jag skickade ut igår, den är väl fantastiskt fin va? :)

Ganska komiskt..

..ändå! Vilket skämt! Patetiskt faktiskt.

Har precis käkat lunch, gjorde en riktigt god curry pastasås med kyckling och räkor igår, som blev några matlådor också! Innan det var det promenad, jag talade i mobilen nästan hela promenaden, det är tur att personen på andra linjen också har comviq :) Annars hade det blivit way expensive! :P

Jag måste verkligen försöka plugga litegrann nu! Det är så jobbigt när allt annat förutom plugg lockar, jag skulle mycket hellre vara där, eller där, eller göra det eller det, allt utom att plugga! Men det går väl förhoppningsvis över så småningom.. har ju bara varit såhär en månad nu :S

Var gick det fel?

43039-43


Vad händer Britney?
43039-42

Less...

Jag blir bara så less på vissa människor ibland... idiot(er).
Min dator börjar krascha sönder också... va roligt! jag som har så sjukt mycket räkningar denna månad ändå...

Jo men det löser sig nog ändå tillslut.

I veckan blir det mycket att göra! Möte måndag och tisdag kväll, Stockholm hela onsdagen, jobb och Huset på torsdag, fredag inget planerat än, lördag Bounce, söndag... slappa? :)

Dags att plugga lite till....... ååååh vad less jag blir.. inte ens Tony kunde pigga upp mig idag!

Time for update!

I fredags var jag på jakt efter ett par nya jogging/promenad skor, eftersom promenera är det jag gör för att få tankarna bort från abstinensen. Iallafall gick vi på Stadium och kollade, rean var inte bra alls! Men när vi skulle därifrån kom jag på att mina fötter är ju sjukt små så jag kan kolla på barnavdelningen! Jag hittade ett par assnygga träningsskor för -99kronor! Helt sjukt!!

Gårdagen var riktigt skoj,
Tina har skrivit om hur kvällen hos Emil var, läs där så slipper jag skriva om allt :) Efter Emil gick vi till Huset, sjukt dålig musik! Jag har aldrig vart med om värre, men vi drog ihop med några stycken från Troppan iallafall så det var skoj :)

Nu ska jag se på One tree Hill och käka riskakor!

PUSS

Time to party like it´s 1999!

Yes box! Snart går trådbussen som ska ta mig till Emils place för lite födelsedagsfest!!

Vi ses under bordet!!!

Smått deprimerande....

.. att jag inte är i Övik idag. En dag som denna ångrar jag starkt att jag flyttade därifrån!

Schlager och glitter intar staden och jag kunde ha limmat på Måns Zelmerlöw på efterfesten.... illa, illa, illa!

När det blev klart att schlagern skulle komma till Övik så hade jag andra planer för våren så jag kunde inte boka några biljetter, men nu när de planerna inte blev av sitter jag här och är bitter och ångrar mig djupt!

En idiotisk tanke: Eftersom det är i Stockholm varje år så lär ju Övik få melodifestivalen nästa år också och då kan jag åka dit...... önskedröm maybe :D

Ja nu ska jag fixa lite käk sedan fixa iordning mig inför kvällen!! PUSS på er!

43039-41

Tänkte förresten att ABBA var ett passande tema till dagens inlägg :)

The Öprah Show

Okej, jag skulle inte posta något mer idag. Men i höstas fick vi uppgiften att göra en film som skulle handla om skillnader och likheter i olika skolsystem i olika länder (Sverige, Belgien och Indien) Resultatet blev The Öprah show, riktigt skoj film med experthjälp av Dr. Fil.  Jag var Öprah, så smink och hår åkte på och resultatet blev väl snarlikt. Sidan My Heritage har en tjänst där du kan ladda upp din bild och de jämför den med kändisar. Jag laddade upp min Öprah bild och se vad som hände:

look

76% lik Sophia Loren och 72% Oprah Winfrey! Vi lyckades att återskapa Oprah med andra ord!!
:D



Förresten Happy födelsedag till Emil! Imorn blir det paaaaaarty!!!
PUSS

hmm....

Jag är så sjukt bakfull idag så det blir inget mer skrivet än det här... Men fan så kul det var igår :D

Huvudvärk!

Jag har sådan fruktansvärd huvudvärk idag, jag tror det är av abstinensen... det är inte migrän iallafall utan bara vanlig fruktansvärd huvudvärk.
Kan också vara den konstanta lukten av målarfärg och tapetklister i min lägenhet, han är fortfarande inte klar med tapetseringen...

Ikväll blir det Huuuset, blir riktigt skoj! Jag behöver komma ut lite nu känner jag! Trevligt sällskap och god mat, alltid lika trevligt :)

Today!

Tapetseraren kom 06.50 imorse... sa han inte 07.00 den jäveln??? :) Iallafall så kände både jag och Theo att vi inte kunde stiga upp då så vi somnade igen....

Runt nio sa tapetseraren: Nu går jag och äter frukost.
Visst sa jag och gav han nyckel eftersom jag precis skulle ut med Theo. Vet ni när han kom tillbaka? halv 2... vilken lång frukost...

Så han blev inte klar med sovrummet idag heller... usch! Jag gillar inte att bo såhär rörigt!

Alla hjärtans dag idag! Igår fick jag choklad och godis på posten och idag fick jag en massa kort och lite pengar! Vad skönt det är när släkten skickar presenter :)

Dags att ta theo på en långpromenad igen, jag har hittat en superbra promenadlänga... Går man den längre tar det 1h och den korta en halvtimma! Svinbra! Nu blir det den längre!


PUSS oooooooooooooo hej!

Doktorn kan komma

Är det någon som kan förklara varför inte jag minns doktorn kan komma/flying doctors? Jag blir tokig, jag såg en bild på det och minns att jag har sett det men jag minns inte vad det var eller vad det handlar om. Maria satte upp en bild på en i Doktorn kan komma i hennes blogg och jag var tvungen att fråga varför jag kände igen honom... men jag kan inte placera programmet! OCH om det är någon som vet hur theme-sången låter, feel free to tell me! (or sing)

Jobbade Troppan idag - på engelska... gick riktigt bra! Det heter ju trots allt Sandtiger Shark (Haj) på engelska också :)
PUSS

Okej... så fantastiskt roligt!

café, Malmö

En mamma och hennes dotter ~15 sitter och diskuterar dotterns prov.
Mamman: Så vilka var de tre vanligaste handelsvarorna nu då?
Dottern: Hm… Guld, silver och… (funderar ett tag) Muggar!
Mamman: Muggar?
Dottern: Ja.
Tystnad.
Mamman (börjar skratta): Du menar koppar?!
Dottern: Ja, vadå då? Muggar.

haha
detta har blivit min absoluta favoritsida. Hur kul som helst att sitta och skratta åt på kvällarna.


Idag kom äntligen min tapetserare, vilket innebär att imorgon ska han fortsätta 07.00, vilket innebär att jag kommer att vara väldigt grining då, så min plan är att så fort han har kommit ta min radio och min theo och dra ut på den längsta promenaden i människans historia. :)

Har gått otroligt mycket på senaste tiden, både långa promenader och i trappor så min hälsena börjar ta stryk, ska köpa nya träningsskor i veckan så jag kan ha dem på promenaderna.

Nu ska jag kolla runt lite mer och fortsätta chatta med pojkar och emma ett tag till, sedan blir det natt! PUSS


Valentines day! (imorgon)

Ja imorgon är det alla hjärtans dag och jag har nu skickat iväg ett mail till typ alla jag har på min msn så jag lägger upp det jag skickade med mailet här så att inte ni ska känna er utanför! Här kommer några underbara citat från fantastiska barn!

Valentines day!






What Do People Envy About You?

43039-37

http://www.blogthings.com/whatdopeopleenvyaboutyouquiz/


Okej, bilder som lovat!

Lvade att posta lite bilder från fest förra veckan, so here we go! Okej, det är Calle, Brage och Jonas som har en liten stund tillsammans, sedan kommer jag och Sussi allmänt fulla! Blogg.se är seg så jag får ladda upp resten later! PUSS

Party
Party

Måndag igen!

Ja helgen har inte varit speciellt "bloggig", det har varit full upp hela tiden :)

I torsdags var vi ett helt gäng på Huset (Trappan) och käkade och hade det trevligt! Jag ville ha en vegetarisk hamburgare med grekisk sallad istället för pommes. Han i baren verkade lite smått förvirrad och det slutade med att jag fick en portion grekisk sallad och en hamburgertallrik. Lina blev glad iallafall eftersom hon inte hade beställt något :) Sedan blev det lite öl och lyssning på live bandet!

I fredags så var det bio och middag på stan! Riktigt trevligt! Det var A night at the museum på bion, vilken rolig film! Owen Wilson och Ben Stiller är ju för söta!

Lördagen var totalt fullspäckad! Utbildning på jobbet från kl. 9.00 (den skulle egentligen hålla på till 17.30 men jag åkte hem 14.00 pga hunden). Sedan var det bara att ta långpromenad med Theo, börja fixa sig iordning och fixa maten eftersom Vicky skulle hit efter utbildningen och käka och fixa iordning sig. Mellan 19 och 20 kom det sedan massor av folk och det blev schlager på tvn (jubel när the ark vann) och efter det feeeeeeeeeeeest! Vidare till Huset senare på kvällen och party hela natten lång!

Söndag - lägenheten min var katastrooooof! haha men det gick rätt bra att städa ändå :) På kvällen så var jag tvungen att flytta ut mitt sovrum till vardagsrummet eftersom de skulle tapetsera idag (tror ni de kom? ICKE) Så nu sitter jag här i ett proppfullt vardagsrum med soffor och sängar om vartannat och ett tomt sovrum som jag inte kan he in något i, tack vare att tapetseraren inte kom idag! Jaaa, jag kanske ska tillägga att jag också har tvätt i hela lägenheten eftersom tvättstugan inte har något lås :D haha!

Nä dags att fixa och dona lite :D

PUSS

The Worrying Kind

Lägenheten är ett bombnedslag.. är det fest så är det fest..

Hela kroppen värker av någon underlig anledning

och Guds bästa uppfinning i schlagersammanhang måste ta mig fan vara Ola Salo (och Kristian Luuk som programledare)

....The Worrying Kind

Huset

Kom precis hem från Huset (det heter tydligen Trappan nuförtiden, men inte för mig).

Det snurrar lite väl mycket i huvudet just nu, men jag hoppas jag kommer upp till föreläsningen imorgon! Det var riktigt skoj ikväll och imorgon blire biiiiiiio :D

4 8 15 16 23 42

4 8 15 16 23 42

Jag längtar!!! 07.02.28 2100

Idag...

kommer en epok att ta slut! Skrämmande, otäckt, jobbigt men det ska bli skönt när det är över!!

Ska snart till skolan och fixa lite grejer inför ett seminarie på tisdag!

Kunde inte sova alls igår, somnade vid halv fyra och jag som brukar vara så duktig att somna i tid. Usch!

Men en ny dag och en stooooor utmaning! Dags att köra hårt! :)

PUSS på er!

ha ha ha ha fantastiskt

youtube är en fantastisk sida när man vill bli uppmuntrad.

Danny från idol-2006, ni vet det där underbara lammköttet med ögon man smälter av.... ooh! Hittade iallafall en video med läckerbiten, fast med axellångt hår och kanske inte liiiika läcker. Se och njut!

http://www.youtube.com/watch?v=G_bIj3gsqc8

Komiskt

Det är så komiskt med alla "modebloggar" här. Om man tittar på de populäraste bloggarna på startsidan är ungefär 90% om mode och skönhet, why? Nog för att det är populärt med mode och sånt men vaddå, tror verkligen människan som skriver bloggen att denne har och vet det bästa modet och att resten ska följa det? Och sedan att man tar kort på sig själv i "dagens outfit" och postar upp det som att denne är en gudinna och vill visa för alla andra vilket modelejon och hur bra denne är. Nä usch. Jag tycker synd om dem som är sådana slavar av modet, fan så dyrt det blir och så jobbigt att konstant välja moderiktiga kläder eftersom bilderna måste upp på bloggen. Nä usch!

Tur att man är student och det dyraste plagget man har råd med finns på H&M, då slipper man bry sig om vad som är populärt i Milano och New York eftersom likt förbannat så finns inte de grejerna på H&M :D

Nu är det dags att ta en lång och härlig dusch med lite bodyscrub och allt där till!

FBI in löööv

Jag satt och kollade lite på imdb.com igår och hamnade på Gilmore Girls sidan och läste lite om Paris
(Lisa Weil) här nedanför, inget fel med henne, lite dryg i serien men annars en helt reko tjej eller? Hon har tydligen förlovat sig också och på imdb.com kan du klicka på namnet så kommer hennes karl upp... Gissa vem???
Lisa

Ingen mindre än Agent Paul Kellerman i prison break (Paul Adelstein), vilken chock... Det skiljer åtta år mellan dem kollade jag upp sedan, men ändå.. känns skumt... Well, love is in the air....

Paul

Time

Ja det har varit sjukt mycket time över denna vecka! Jag är smått uttråkad faktiskt och min homie Anna är i linköping i veckan! Men imorn blir det iallafall skola, sedan lunch med Jenny och förhoppningsvis mat och sprit på Trappan!

Helgen blir paaaaaarteeeey! Najs!

De ringde idag från något bolag (de väckte mig så jag kommer inte ihåg vad de hette) men iallafall så kommer de och tapetserar mitt sovrum på måndag och tisdag, jippie!! Äntligen kan lägenheten blir så gott som färdig!

Nu ska jag mäta litegrann och se om min bamsehylla från IKEA kan stå någon annanstans + att jag ska spika upp lite tavlor!

puss

Dags att sova...

Jaa huvva så trött jag är, helt slut...

Har fixat lite grejer nu och nu är det dags att hoppa i säng! Sov så gott allihopa!

PS: Killen här nedanför får jag dela säng med inatt, ni är allt bra avis va? :)



Fotomodell 3

Greys... åh vilken kväll

Greys


Bänkade mig framför tvn för dubbelavsnitt av Greys anatomy.... allt skulle ju bli så lyckligt... men icke... åh vad jag bölade, haha så känslig...särskillt när de var tvungen att avliva hunden (och när Izzy blev ledsen så klart) men när husdjur tillsammans med död kommer ihop, då blir jag bölig :)

Har klippt Theo idag också, han är så korthårig och fin! Men riktigt arg på mig, eftersom jag var tvungen att bada honom efteråt.... shit han är inte glad!

Nä nu är det dags att fixa lite här... CYA

Pappa ringde nu...

Morsan har vaknat upp efter operationen, skönt. Men hon är sjukt groggy så hon kan inte prata...Men allt gick bra iallfall! Dags att ta tag i den där städningen nu...


Soja och dagens i-landsproblem

Okej, det blev en massa kollande runt på nätet idag, men vad ska man göra när man är förkyld och inne känner för att dra sig ut i kylan? :)

Har precis käkat mat, det blev korvstroganoff med färska tomater och ärtor (ärter heter det i Norrland) och till det hade jag tänkt bulgur eller quinoa, MEN jag kan fortfarande inte äta någon som ens påminner om ris sedan Indien resan, så det fick bli rårivna morötter till, blev faktiskt riktigt gott.

Okej, till dagens i-landsproblem:
Theo är en hund, en hund måste gå ut sisådär 3-4 gånger per dag - Inga problem
Fyra trappor utan hiss upp och ner 3-4 gånger per dag med Theo - Inga problem
Kallt ute - Här börjar problemet
Kallt ute = mössa och vantar - Inga problem
Meeeeeeeeeeeen..... min hatthylla sitter rätt högt upp - Borde inte vara några problem
Jag är 155,3 cm över jorden - Problem

Jag har nämligen förmågan att slänga upp mössan och vantarna på hatthyllan och när jag då ska gå ut nästa gång blir jag alltid lika arg på mig själv att jag har kastat dem så långt bak på hatthyllan så jag måste hämta en stol för att kunna plocka ner dem.
PROBLEM!

haha det är sjukt, jag lär mig aldrig. Jag är trots allt ett litet pucko!

Jag har hämtat mig lite grann från Wentworth chocken... det är ju trots allt bara rykten :) Lina sa lite hjälpande ord: Men du kan ju tänka såhär, om du nu inte får honom så är det för att han är gay och inte för att han är världskändis och du aldrig kommer att få träffa honom. Det är sant Lina, tack :D

haha dags att fixa och trixa lite och ta några sprut till av den där underbara nässprayen :)


Perez Hilton

Jaa lite reklam för den sjuka bloggen http://perezhilton.com 
Där görs det narr av allt och alla och kändisar hatar den bloggen.

Satt och läste lite om Michael Scofield (Wentwoth Miller) och till min förtvivlan så går det rykten om att han är gay!! Min Michael Scofield, gay? Vi som brukar ha det så trevligt i drömmarna.... Det finns massa inlägg om just detta och Michael Scofield på denna blogg  http://perezhilton.com/topics/wentworth_miller/index.php?page=1  läs och se själv!

mmm

Det var trevligt

Har precis pratat med underbara Frida en stund. Så trevligt! Jag berättade om mitt problem jag har just nu och om hur jobbigt det blir när Prison break börjar! hahahahaha.....  I like it!! Puss på dig Frida och skaffa jobb i Norrköping i sommar :)

Satt iallafall och surfade runt lite och hittade länkar till Superbowl reklamerna som tydligen är de dyraste i världen och varje år är det en tävling om vem som har lyckats bäst!
Här kan ni kolla på alla reklamerna:
http://sports.aol.com/nfl/superbowlads en del är riktigt roliga :D


Fick ett underhållnings-mail medan jag pluggade igår av Dennis, det stod ungefär.

Nästa gång du sitter på ett flygplan och hamnar brevid en sjukt jobbig person som inte kan knipa käft.

Smyg då fram din laptop lite fint å tyst, veckla upp skärmen och se till att personen kan se vad du gör..

Kör länken nedan och dra på dig ett galet leende.

http://www.thecleverest.com/countdown.swf

Jaa, nu ska jag nog försöka röja lite här, eller försöka bli av med förkylningen i soffan, svårt val! :D


Usch, sjukare

Kände mig någorlunda fräsch igår kväll, men när jag vaknade i morse pulserade skallen, näsan var igentäppt och lungorna var svårandade. Har inte blivit frisk sedan Indien än och det verkar bara bli värre och värre. Ska försöka sova bort förkylningen idag tror jag, undrar om det funkar...hmm..

Mor ska opereras idag, håll tummarna!

Nu måste lillen gå ut, i snön..... bara att ta på sig det varmaste jag har och sedan kör vi!

Okej, är bara tvungen...

Hittade en sådan här fantastisk lista igen om hur manlig/kvinnlig jag är. Nu kör vi.

Kvinnlig

köpt en hårfön? (x)
sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut? (x)
följt med som smakråd vid en shoppingrunda? (x)
pratat känslor? (x)
tänkt på att matcha mina kläder? (x)
berömt en person av manligt kön för sitt utseende? (x)
ringt upp en person utan konkret syfte? (x)
funderat på namn åt mina barn? (x)
insett storheten hos Barbara Streisand? ( )
druckit cosmopolitan? (x)
sett ett avsnitt av "sex and the city"? (x)
sett två avsnitt av "sex and the city"? (x)
känt mig sugen på en kopp te? (x)
känt glädje över att få blommor i present ? (x)
gjort någonting romantiskt på eget initiativ? (x)
blivit arg utan anledning? (x)
gråtit efter 9 fyllda år? (x)
brytt mig om h&ms val av modell? (x)
pratat skvaller? (x)
varit arg/sur utan att tala om det? (x)
kysst en kille? (x)
tkr att sex bara fungerar om man är kär? ( )
dansat? (x)
poäng: 21


Manlig

ljugit om hur mycket jag har druckit? (x) (dvs. att jag hade druckit mindre än vad jag gjorde)
ätit en blodig stek? ( )
läst en biltidning? ( )
framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap? (x)
lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det? (x)
skött grillen under en grillfest? ( )
läst en bok av jan guillou? (x)
läst ett nummer av slitz? (x)
dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad? (x)
känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza? ( )
gått på en ulf lundell-konsert ? ( )
använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person? (x) (jag har ju då en bror...)
sett alla die hard och rockyfilmerna? ( )
diskuterat bröst? (x)
gjort lumpen? ( )
läst nick hornby? ( )
känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning? (x)
känt mig häftig över att åka jättefort i en bil? ( )
enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar? ( )
lagat någonting på egen hand? (x)
skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan? (x)
tävlat i att dricka öl? (x)
tror att sex utan kärlek fungerar? (x)
poäng: 13


Ja, jag är ju iallafall mer kvinnlig än manlig, men vem säger egentligen att det är kvinnligt och det är manligt? :)


Men så skönt det vore om tjejer kunde gå på pissoar....


Carl Gustav, betäck mig!

Ja, så tråkigt det är att plugga, ingen motivation alls för att ta mig igenom 100 sidor på engeska i en sjukt svår bok... usch!

Dubbelavsnitt av CSI var det idag, spännande, spännande. Tre program som måste följas är: CSI, Prison break och Grey's anatomy. Åååh Michael Scofield...

Förövrigt bara några dagar ifrån "the end" för en hel epok i mitt liv, känns bra :) Förresten, på alla hjärtans dag (som förövrigt är den mest överreklamerade dagen i människans historia) har jag haft mitt körkort i fyra år. Shit, jag som tyckte jag tog det alldeles nyss.. så snabbt åren går. Om två år så fyller även hela familjen jämt, far och mor blir 50, 30 januari och 30 juni, jag och bror blir 25, 10 november. Skönt att bara ha två datum och tre månader att komma ihåg :)

Imorgon har vi seminarium, i denna kurs så heter allt seminarium men bara tre av dem är examinerande men likt förbannat måste vi läsa massa grejer till alla seminarier precis som om det vore examinerande, det är ju iofs bra med tanke på att vi har hemtenta denna kurs, men ändå....

På lördag blir det galej igen, denna gång hemma hos mig! Skickade ut massa fina sms idag på en svengelska som knappt jag förstod, men jag var inne i den engelska litteraturen så jag körde på på den banan :D

Det är en banan på banan. Ganska komiskt. :) (obs. jag är trött)

Theo sover som en stock, han är så långhårig så det är sjukt, jag ska nog klippa honom imorgon och bada honom med schampo och balsam, det gillar han inte :)

Blev ett ganska långt inlägg det här.. Det är ganska komiskt att så fort man MÅSTE göra någonting så kommer man hela tiden på en massa saker man bara MÅSTE göra istället, typ måla naglarna, ringa massa "viktiga" telefonsamtal, kamma håret, rensa avloppet.. sådana där världsliga problem som helt plötsligt blev akuta när jag satte mig med en kurslitteraturbok i handen...

Jaja, kanske ska försöka mig på boken igen nu... känner jag mig rätt så sitter jag väl här inom en kvart igen, för det kan ju stå något nytt på aftonbladet.se som jag bara har kollat hundra gånger idag...

PUSS på er

Dags för lite plugg...

Usch jag har styrt bort ämnet plugg  hela dagen... Vill verkligen inte sätta mig ner och plugga nu, men man måste så det är väl bara att ta tjuren vid hornen.

Boken som ska läsas är: A taxonomy for learning, teaching and assessing, a revision of Bloom's taxonomy of educational objectives.

Titeln låter ungefär lika rolig som den är att läsa.... usch!

Helgen

Vaknade upp tokförkyld idag, måste vara sviterna från helgen =)

 

Ska i alla fall hålla det jag lovade och berätta om denna fantastiska helg:

 

Fredag: Det blev tv-night med Erika, lite let´s dance och Hjälp och let´s dance igen, efter det blev det lite lyssning på schlager låtarna och Jordan rättsläkaren! Riktigt trevligt!

 

Lördag: Stan på dan, jag blir så shoppinggalen när jag är glad, det är lite jobbigt faktiskt! Det blev nya snygga jeans och en massa smycken, handlade även present till Spångis och Hanna som skulle ha fest senare på kvällen!

 

Efter stan blev det hemfärd och därefter en liten nap innan förberedelserna var igång. Det blev ett långt brunt linne (Gina Tricot) med svarta byxor instoppade i bruna stövlar med silversmycken! Jag gick ner till Jonas för att möta upp Jonas, Stoffe, Brage 1 och Brage 2 och efter en jäger och lite öl där gick vi till festen. Det var mänger av folk på festen, okända, välkända och ökända! Festen var riktigt skoj och när vi hade suttit och pratat riktigt länge märkte vi att alla hade gått J så då var det bara att gå vidare till Trappan, riktigt trevligt :D. Mina fötter värker än idag efter all dans på Trappan! Faaan så skoj det var! (Bilder kommer senare).

 

Söndagen gick i bakishetenstecken. Men det var en skönt bakfylla trots allt, jag var skakis och lite ont i huvudet, men inget illamående, skönt! Schlagerfestivalen blev också sedd denna söndag, dåliga låtar! Men jag hade i alla fall 3 av 4 rätt på aftonbladets schlagerspel! Jag hade satsat på Tommy, Anna, Elin och Andreas, tyvärr kom inte Andreas vidare eftersom den tröga låten ”God morgon” med Uno och Irma kom vidare, helt sjukt!

 

Senare på dagen var det dags att åka och titta på snygga svettiga killar i shorts och tajta tröjor (Mmm…) när det var dags för innebandymatch Norrköping – Linköping, riktigt trevligt!!! På kvällen blev det filmer: We were soldiers med Mel Gibson, riktigt bra film om Vietnamkriget.

 Idag: Vaknade upp sjuk men på bra humör! Jag längtar till nästa helg!!:)

En lista!

Okej, jag är inte så mycket för listor och grejer, men jag hittade en rätt rolig så jag gör den ändå :)

Tio första:
Första bästa kompis:
Angelica tror jag
Första bil: No car!
Första kärlek: Simon
Första husdjur: Lurvas, en norsk skogskatt
Första semester: Turkiet
Första jobb: Kyrkogården
Första köpta skiva: Tone Norum
Första riktiga kyss: haha, nyängetsbadstrand en skolavslutning
Första piercing: Öronen
Första konsert: Återtåget med Gyllene Tider (-96 tror jag)

Nio sista:

Sista alkoholdrycken: Piña Colada utan mjölk (igår på trappan)
Sista bilfärd: Typ 2 timmar sedan
Sista filmen du såg: Annie
Sista bubbelbadet: 3 dagar sedan
Sista spelade cd: Sist spelade låt - Sandy Thom
Sista gången du grät: Oj ett tag sedan, jag är så happy nuförtiden
Sista måltiden: Lax med potatis

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Nej
Blivit arresterad? Nej
Blivit kär vid första ögonkastet? Ja
Varit på tv? Ja, tv4 till och med!
Fått ditt hjärta krossat? Ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Ja
Haft ett one night stand? Ja
Busringt till nån? Självklart ;) "Jag har hört att du inte betalar tv-licens"

Sju saker du har på dig:
Sockar x2, trosor, bh, byxor, tröja, klocka

Fyra val:
Svart eller vit? Svart
Sommar eller vinter? Sommar i söder, vinter i norr
Choklad eller chips? Choklad
Fisk eller kött: Fisk


Två saker att göra innan du dör:
1. Hitta ett medel så Theo kan leva tills jag dör.
2. Hoppa fallskärm
och en 3:e: Bli av med min bästa och värsta ovana.

En sak du ångrar:
haha, ni som känner mig vet... ;)

I still got it :)

Vilken fantastisk helg jag har haft :) Skriver mer om den senare :)

Nyss varit på innebandymatch, mycket treeeevligt :) I like!
Ska nu få något i magen och sedan fixa och dona lite inför kvällen :D

Va underbart det är med nästan vår ;)

PAAAAAARTY!

PAAAAARTY BIG TIME IKVÄLL!!!
I liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiike!

Test

Det finns ett test på denna sida: http://www.megaone.com/sffs/test2.htm

Och enligt det tester är jag:

Satanisten: Du lever i synd och du är dessutom stolt över det. Enligt dig finns inte Gud och om han finns är han helt onödig. Vi är alla gudar och det finns inget rätt eller fel. Du är onanist såväl som vegan - du njuter av pornografi och allt som är fel.

På den yttersta dagen kommer Satan att välkomna dig med öppna armar och det är först då du kommer att förstå att du har valt fel Herre. Vi ber för dig och om du vill försöka att förändra ditt syndiga leverne så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

PS: Ska tillägga att sidan är väldigt religiös....
Gör testet och säg vad du får för poäng! Jag hade minus 190 p.


Schlager! BIG TIME!

Okej, för er som inte vet så är jag schlager tokig, big time. Under de kommande fem veckorna kommer det säkert att bli mängder skrivande om schlager. Detta blir nu som julafton varje lördag fem veckor i rad, sedan en liten paus och sen kommer finalen!!!!! Finalen= julafton, midsommar, födelsedag och nyår i ett plus en hejdundrande schlager-snaps fest.

Iallafall har jag precis lyssnat på första deltävlingens bidrag. Riktigt dåligt, Tommy och Anna Book (Andreas, kanske) lär gå vidare på grund av kändisstatus men annars var det sjukt dåligt. Jag som alltid brukar hitta minst två låtar i varje deltävling som jag gillar. Usch! Tävlingen blir iallafall inspelad imorgon då det är fest när den är!

Markoolio och Linda Bengtzing har gjort sin egen schlager, värsta schlagern heter den och är riktigt klockren (som schlager-låt). För er som inte hört den finns den här:
http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,969763,00.html

Sjung med i ”Värsta schlagern”

Av Henzel, Eurén, Arn.
  
  Det börjar bra, nästan intressant
  – Ja, ja, men kanske lite väl bekant
  Vi bygger upp till bryggan, min vän
  Men den kommer inte riktigt än
  För vi har en halv vers kvar att köra
  – En repetition som man brukar göra
  Vi bygger upp till bryggan igen
  och här kommer den äntligen
  Spänningen stiger inför låtens poäng
  En riktigt fläskig refräng:
  
  ”Och det är kärlek och det är vindar
  De är ögon och de tindrar
  Och massa andra trötta gamla klyschor
  Som säger allt och
  ingenting
  Och det är stjärnor och de brinner
  Det är världen och den försvinner
  Och titeln ska sitta som ett slag i magen
  Det är ju värsta schlagern
  Nu blir det svårt att
  komma på
  – Nåt nytt att säga, men så vaddå
  Det här är ändå bara transport
  som folk snart glömmer bort
  För det som belönas med 12 poäng
  Är en riktigt fläskig
  refräng:
  ”Och det är kärlek …”
  
  Om man inte vill sabba sina chanser att vinna
  Kan man sno nåt från ABBA och se risken
  försvinna
  Så allihopa håll
  i hatten nu!
  Här kommer höjningen till slut.
  
  ”Och det är kärlek …”




------------------------------------------------
I lööööööv schlager :D

Bloggen är tröööög

Riktigt trööög, ett inlägg jag postade igår har fortfarande inte kommit fram..knepigt!

Bloggen har iallafall fått ett nytt utseende, jag har gjort det alldeles själv också :)

Jaja dags för en liten nap och sedan kommer Erika för lite tjejkväll!

Bye byeee!

:)

Jaa allt går framåt :) Massa jobb, skola, fritid - fantastiskt!
Sedan har jag fått en fantastisk dygnsrytm också, upp 8, halv 9 varje dag - promenad med Theo sedan frukost. promenad med Theo innan lunch mellan 12 och 1. Promenad med Theo vid fem/halv sex och sedan middag! Hopp i sängen innan 12 och sedan börjar det om igen, vad bra man mår då :) Riktigt bra!

Helgen kommer också att bli skoj! Imorgon är det först jobb med Emil och Johan och sedan på kvällen blir det Tv-night med min homie Errrrrrrrrrika. Lördagen går i festens tecken då Hanna och Spångis har 5o års kalas (24 +26). Riiiiktigt skoj hoppas jag det blir! Då får jag använda mina nya kläder jag köpte på Gina häromdagen :D

Idag var jag först hos frissan och fixat till frisyeren, sedan blev det lite shopping på stan och vid 15.00 hade vi seminarium!

Nu är det dags attt fixa och greja lite innan Navy CIS börjar 23.10. Jag har sett det nu några kvällar och jag är barnsligt förtjust i Tony, så inatt drömde jag att jag var med i CIS teamet, patetiskt ja jag vet, men vilken härlig dröm :)

Det har varit vår i luften idag, åh så härligt det är! Hoppas det blir riktig vår snart så jag kan klippa Theo :) Han ser ut som ett långhårigt monster just nu :) Men söt är han! Han har lärt sig vara själv i lägenheten också, vilket är toppen :D Imorgon ska han vara hos snälla kusin Tina en stund, eftersom jobbet kommer att ta längre tid än vad jag hade beräknat imorgon, så jag hämtar honom där när jag slutar :D

Happy Happy Happy, jag tror jag ska tatuera in Happy på rumpan :D

Byeeeee! PUSS

Oj bloggen fick visst ett nytt utseende, och jag klarade av att göra det alldeles själv, så sjukt bra jag är ändå :D