America!

Tvillingbror har nu landat i det stora landet America och i deras blogg americafuckyeah kan ni läsa om deras äventyr som ska ta dem från New York till Los Angeles på en månad!

Jag är så avundsjuk, men jag får ju kanske åka till Gran canaria istället! =)
Dage har bestått av möte och sedan stan med Jenny. Nu så håller jag på och plockar och städar för imorn ska det vara en bye bye fest för Yvonne här hemma, Yvonne den lyckliga jäveln åker till solen och jobbar där i två år istället för härliga Sverige! 

Ja jag älskar mitt jobb har jag också kommit på, varierande, fantastiska arbetskamrater och chefer och en fantastisk stämning på jobbet! Askul!

Dags att fortsätta städa!

America Fuck Yeah! 

What a day!

Jag saknar Pedro, talade med honom tidigare idag och insåg hur fantastiskt kul vi hade det precis innan jag flyttade hit, han är en riktig vän.

Det är jobbigt när folk från Övik frågar när jag kommer hem, idag var det två stycken och jag känner mig så dum när jag säger att jag inte ska komma hem i sommar... men det går ju bara inte med allt jobb och tack vare vår fantastiska regering så måste studenter jobba på sommaren för att saker ska gå runt, aldrig lov!

Har jobbat idag, trots att det var min lediga dag tog jag ett jobb i Linköping. Skulle ha en kamp med ett företag där så jag tog jobbet skåpbil för att köra ut alla grejer, allt gick super MEN när jag skulle åka därifrån, det var då saker o ting började gå snett.

Jag packade bilen, såg att det hade runnit något under bilen, luktade på det.. det luktade bara vatten så jag tänkte att det var regnvatten eftersom det regnade massor när jag körde in i det garaget. Iallafall sätter jag mig i bilen och en lampa blinkar, och jag som kan så(!) mycket om bilar.... Iallafall slog jag upp vad det var och det var kylarvätskan. Ringer till chefen eftersom jag inte kan något om bilar, chefen kunde inte heller så jag fick tala med hennes man. Han guidade mig igenom en massa grejer och tillslut ser jag att det är ett stort hål i en slang som går från kylarvätskebehållaren. Allt bara rinner ur.. så det var bara att parkera bilen i garaget igen och sätta sig på hotellet och invänta att chefen får köra från Norrköping för att hämta mig.... haha jag och bilar funkar verkligen inte ihop.

Kom hem tillslut iallafall, 1½h senare än planerat, men det funkade =)

Imorgon är jag ledig helt, förutom mitt andra(!) jobb... aldrig ska man vara ledig. Så tvätt imorn 7 och möte på jobbet 11. Jag behöver sova, NU!

Sov gott allesammans och jag saknar er!

Sömnen kan vänta...

När jag kom hem från jobbet ikväll hamnade jag framför en bok jag börjat läsa och var tvungen att läsa ut den, boktips kommer senare i veckan!

Iallafall fick den mig att minnas ett kinesiskt ordspråk som jag tänkte delge er med nu:

Om du tänker för mycket på nästa steg är risken stor att du får tillbringa resten av livet på ett ben

.

Tänk på den ni!

Godnatt!


Porduktiv dag!

Igår körde jobbet igång på riktigt efter några dagars midsommarfirande!! Började tiiiidigt jobbade hela dagen i det fantastiska vädret, varmt och skönt =) Börjar dock bli gammal och glömde min mobil två gånger, helt sjukt! Massa vändor fram och tillbaka för att hitta den =) Lyckades också smörja kvartersvärden och ska få nya tapeter i vardagsrummet!

På kvällen blev det en stunds glassande i parken och fika med mr. Brage och mr. Jonas. Nice!
 
Nu ska jag snart in till stan, rea på Vila och Vero moda and I will be there! Efter det blir det jobb jobb och joooooobb!

Dags att fixa sig iordning!!

Bye bye everyone!

I´m here

Hello igen!!

 

Helgen har vart super! Men en fantastisk midsommarfest trots regn. Sill till lunch med snapps och grillning och lekar =)

 

Lördagen blev det att åka ut till en ö i sommen med fiske och grillning och njutning av det goda livet!! Äggmackor och drink blev det minsann också =)

 

Dagen har tillbringats vid en badplats i Tranås, kommer dock inte ihåg vad den heter, men jag och Anna åkte dit när pojkarna spelade innebandy!! Vid sjutiden ikväll kom jag hem, något trött men helgen har vart uppiggande på många sätt så jag satte igång att göra storkok för att fixa matlådor till jobbet!! Nu ska jag städa lite och försöka komma i säng i lagom tid eftersom imorn jobbar jag tiiiiiidigt =)

 Ha det så kanon allesammans och hoppas att ni har haft en fantastisk midsommar!!

Glad midsommar!

image95




Midsommar firas traditionellt med att man reser en så kallad

midsommarstång, en lövad och blomprydd stång eller påle med en kransförsedd tvärslå. Man bildar ringar och dansar kring stången, medan man sjunger de kända lekvisorna. Midsommarstången är ursprungligen en fallossymbol för fruktsamheten, och kom troligen till Sverige från Tyskland1300-talet eller 1400-talet. Den kallas även majstång, vilket kommer av det åldriga ordet 'maja' som betyder löva.

Att ha en blomsterkrans i håret är vanligt under midsommar, främst bland barn och kvinnor, men även bland män. Man kan binda dem med björkris eller ståltråd som bas och sedan fylla på med blad och blommor.
-Wikipedia

Ja, imorn är det midsommar! Så mysigt! Planen var egentligen att åka till Tranås idag men jag är så sjukt trött så jag somnade efter jobbet och kände att jag behövde ta det lungt idag så jag kan köra hårt i helgen =)

Jaja, det var väl inget mer jag tänkte skriva än GLAD MIDSOMMAR på er alla och från och med nu blir det bara mörkare ute =) Men vad gör det? =)

PUSS


And in this crazy life, and through these crazy times

Ja nu har jag vart på semester! Hem-hemma i Övik! Lugn och skönt var det!! Hela fyra böcker lyckades jag läsa, lite shopping och fest blev det också =)


image91
Syskonkärlek av Katarina von Bredow
En ganska tragisk berättelse egentligen, när två syskon märker att deras kärlek till varandra kanske är något mer än vad normala syskon bör ha. En tragisk kärlekshistoria som fångar ens uppmärksamhet! Riktigt bra!!

image92
Jag dödade mitt barn av Carl Burak och Michele G. Remington
En sann historia om Michele som skjuter sitt sex veckor gamla barn och sedan sig själv som en följd av en depression. En hemsk berättelse om Michele och hennes familjs återhämtning efter denna händelse, trots att hon direkt efter sjukhusvistelsen blir anhållen för mord.

image93
Där regnbågen slutar av Cecelia Ahern
Handlar om två barndomskompisar som trots flytt, kaotiskt kärleksliv, tragedier och år som går lyckas hålla kontakten med varandra eftersom de inte kan leva utan varandra. Kommer det någonsin att bli de två tillslut frågar de sig konstant. Riktigt bra bok!!

image94
PS. Jag älskar dig av Cecelia Ahern
Den bästa boken jag läste på resan. Holly och Gerry lever ett fantastiskt liv när Gerry plötsligt drabbas av en hjärntumör och dör. Men han har innan dess lämnat en lista till Holly, en lista som ska hjälpa henne att klara av vardagen i tio månader efter hans död. En helt fantastisk bok!!! Jag rekomenderar den starkt!!!

Läste även till min stora lycka att PS. Jag älskar dig håller på att göras till film med Hillary Swank i huvudrollen. Min Holly såg mer ut som Jennifer Aniston, men det ska iallafall bli skoj att se filmen =) Nu väntar jag bara på att mina fyra nya böcker som jag har beställt från Bokus kommer snabbt!! Jag älskar när det inte finns någon kurslitteratur att läsa, då är det bara skönlitteratur som gäller!!



 Kom hem till Norrköping igår, trodde dagen skulle bli lugn och skön, men icke =) Först blev det storhandling, sedan ett möte med Lisa på jobbet, efter det middag med Porris på PAUS (åh så gott!!) och på kvällen fika och promenad med Jonas. Riktigt social var jag =)

Idag har jag städat och fixat, imorgon kör jobbet igång och då är det skönt om lägenheten är fixad! Jobbar onsdag och torsdag, sedan blir det Tranås i midsommar och sedan jobb jobb jobb!! Skoj!!

Nu ska jag fixa lite mer sedan sova, det blir en lååååång dag imorgon!!

SEMESTER!

Äntligen! Några dagars semester framöver! Imorgon bitti bär tåget norrut! Så nu har jag gjort kyckling och räksallad till oss, packat (inte allt dock) och fixat med mp3-spelaren!

Har dock glömt att köpa åksjuke-tabletter, så imorgon kommer det att bli en mkt intressant dag =) Vid sex-tiden är det tänkt att vi ska vara uppe bland de friska och höga kusterna!

Idag har det varit sjukt varmt, skulle spela minigolf med Jenny, men vi fikade istället pga värmen. Sedan har jag hjälp Porris, hon ska sälja sin bil och ville inte visa den ensam, så jag har följt med på en sjuhelvetisk provkörning som luktade bränt gummi! haha

Nu är det dags att hoppa in i duschen för snart ska jag gå upp igen!

Varför heter det hoppa in i duschen när man kliver in i den? I mitt fall blir det väl hoppa in i badkaret men det måste göra ont som sjutton! Varför heter det ont som sjutton? Gör sjutton ont? Äh äsch nu är jag för trött.... gnatt!

Oh Marie

Here she comes, she's all dressed up in daises
Half the time, you'd swear that she is crazy
Flowered drinks and low-cut dress
That's the way I know her best
She says she's lonely, how could she be?
Every night she's got company


Igår blev det en lugn och skönt filmkväll! Riktigt najs! De senaste veckornas festande har satt sina spår! Så nu är det lugna puckar till min semester börjar imorgon!! Första semesterdagen blir det Norrköping, resterande 5 dagarna blir det Övik med min favvosar Vicky och Erika, vi ska dricka Mojitos och grilla =) och sova och ta det lugnt! För sedan kör jobbet igång på riktigt vill ja lova!

You're a falling star, you're the get away car.

You're the line in the sand when I go too far.

You're the swimming pool, on an August day.

And you're the perfect thing to say.


Shopping, gratiskonsert och picknick!

Ja igår så kom shoppingådran fram i Marie och jag köpte ÄNTLIGEN en ny bikini som jag äääääääääälskar! E rosa trekants bikini med bling bling, me liiiike, jag har äntligen hittat en trekantsbikini som jag kan ha =)! (Bild från HM.com)

image90

Senare på kvällen blev det firande av Porris (20+) i Finspång av alla ställen! Det blev supermysigt! 6 gladlynta personer hade picknick i slottsparken och sedan blev det gratiskonsert med Timmo Räisenen (vet ej hur det stavas) och Melody club! Jag var nykter så ni kan kalla mig super-chauffören! Mkt trevligt! Idag blir det jobb på troppan med en konferensgrupp och ryktet går att det är olidligt varmt inne på troppan så tydligen ska det knappt gå att vara det, det ska bli mkt intressant =) Kvällen ser vi var den lider =)

Dags att duscha och åka och jobba!

PUSS på er!


Finally!

Nu har jag äntligen skickat in ALLT för detta år! Idag hade vi även slutseminarium! Så skönt, en sten har lättat från mitt hjärta =)

Hängde med Porris och pojkarna i Folkparken idag, såg beachvolley och käka glass! Mycket trevligt! Imorn blir det parken hela dagen med öl och trevligheter, fotboll och kanske utgång! Naaaajs!

Nu ska jag ta och duscha mig en dusch och sova lite gott, imorn blire soooooovmorgon!

SKÖNT!!

Me so happy!

You´ve lost me

... jepp så är det! Synd bara att människor inte inser det förrän det är försent...Karma is a bitch...

Jag håller med dig Paris, i Sidensjö heter det schvenskalärare och kommer always att heta det!

Jag insåg precis att jag har gjort 75% av min utbildning, hur läskigt är inte det??  Usch... tre år har svischat förbi, eller som man säger I Sidensjö, schvischa' ...

Fre-lörd var det sthlm som gällde, massa öl och got mat på restaurangernas dag! Ett besök på naturhistoriska och cosmonova och alldeles för lite sömn. Lördagen var fotboll och festoch en väldigt konstig skada på min fot....

Trodde det hade gått över idag så jag var ute och gick en massa... skit fick jag för det och nu kan jag knappt gå på min lilla fottsing... tur jag har en till...

Imorgon är det det första av de två ex.sem...skönt att det snart är över för detta år!

Dags att plugga lite till och sedan blir det sovtajm!

PUSS

Uppstigning!

Ställde klockan vid strax före sju för att få mitt enorma tvättberg tvättat! Packar allt i två IKEA påsar och släpar ner dem för trapporna till tvättstugan. När jag kommer dit så hade jag tvätt-tid igår klockan 7... IGÅR! Så det var bara tt släpa upp påsarna för de fyra trapporna igen.... kul!

Orkade inte somna om så nu har jag precis skurat badrummet och ska ta tag i resten av rummen! Då får jag en storstädning på köpet också =)

Åker till Sthlm med mr. Jonas runt fyra-tiden för att avnjuta restaurangernas dag i Kungsan med Porris och co! Blir trevligt hoppas jag =)

Den som var så snäll att säga att det heter svensklärare istället för svenskalärare får gärna ge sig till känna? Eller vågar inte vederbörande detta? =)

Förövrigt så diskuterade vi det i arbetsgruppen igår och tydligen var det ganska nyligen det bytte från svenskalärare till svensklärare och lite konstigt är det ju, för man är ju inte mattlärare och geofraflärare.... hmm...

Jaja dags att fortsätta köra på! Bye byeee!