Dålig....

... på att updatera I know! Senaste tiden har det varit fullt upp!! Allt från resa till Karlskrona, till Idola, till Öl och massor av jobb och besök av mor och Theo!

Trodde att resandet var slut för ett tag nu, men icke sa nicke nyfiken. Tisdag toch onsdag blir det Stockholm för fröken Gavelin! Deeeeni! Så nu har jag i stort sett varit över hela södra Sverige (utom Skåne) på mindre än två veckor! Inte illa alls... funderade på att lägga upp någon bild, men nej jag orkar ej!

Vi ses!
PUSS

Tack vare Hanna...

... så blir det inga bilder från Varberg ikväll! Hon skickade en länk med en omöjligfrågesport på så nu försöker jag och mor förjäves lösa skiten! Tack, Hanna! hahaha, du får nog ett busringningsamtal som tack för detta!

Nä dags att lägga ner skiten och försöka igen imorn!!

Nu är det dags för bones!

PUSS!

Helgen!

Ja i helgen var det Varberg med tält, skaldjur, fest och allt som hör därtill! Tänkte skriva om det och lägga upp bilder imorgon, orkar inte ikväll!

Däremot ska jag lägga upp en bild från jobbet. Vi träffar ju lite kändisar nu och då, och denna kändis stötte vi på en solig dag och vi var bara tvugna att ta ett kort med honom.

image108


Vicky, Crazy frog och jag! (OBS: grodan är den i mitten!)


Jaja, dags att städa upp lite och packa upp för snart kommer min bäbis hit!!!

PUSS Marie

Nuuuuu...

....drar jag till Varberg! Bye byeeee!

Jobba jobba hela tiden och så varje daaaa´, det tycker jag är braaa!

Ja jobb jobb och jobb =) Men så skoj! Ikväll var det sjukt skoj på jobbet, har tagit massa bilder men ooooorkar inte ladda upp någon idag. Den obligatoriska måltiden med pannkakor och sylt efter vi slutat var med även ikväll! Gott!
Imorgon blir det att jobba em/kväll igen och sedan blir det att åka till Varberg på fredag! Riktigt trevligt!

Näe dags att duscha och somna till CSI!

Puss o hej, leverpasill!

Bloggen är populär idag!

Idag är det massor som kollar min blogg! Trevligt!

Dock inget nytt att visa, har varit ledig i två dagar nu och gjort en massa vettigt som att laga matlådor, tvätta och städa. Jobbar sedan tis, ons, tors och sedan blir det att dra till västkusten och Varberg över helgen! Nästa vecka blir det också lite resande, till Blekinge närmare bestämt, men endast över två dagar och en natt. Ska bli skoj det med!!

Nä nu ska jag fortsätta fixa och dona lite här och sedan märker vi var kvällen lider!

Puss o heeej!

.. och Becks, skånska är inte den finaste dialekten =)

En helt vanlig dag på jobbet =)

Jaaa, vilka härliga dagar det har varit! Har knappt varit hemma pga jobb och fest! I torsdags drog vi till Trädgårn för lite öl och gott sällskap =) och igår så var vi några från jobbet som festade och skrek halsarna av oss i singstar! Askul! Tänkte lägga upp lite bilder nu faktiskt! De första bilderna på snöleoparderna, tigrar och ekorren Gösta är var vi ser en helt vanlig dag på jobbet, riktigt skoj =) och de andra är från gårdagens galej!


1
 2 3 4 
5 6 7 8

1. Snöleoparden, fantastiska djur!
2,3. Tigrarna och bussen på Tiger world
4. Gösta äter riskakor med sourcreme och onion smak (han gillart)
5. Pusskalas mellan mig, Jonas och Hanna
6. Lisa, Jonas, Hanna och Erika myser
7. Erika, Lisa och Emil har pusskalas
8. Förlorande laget bestod av Pia, Lisa och Jonas SUCKERS!! haha vi krossade dem i Det gör ont!


Ja det var lite bilder =)  Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det jobb!

Vi ses och hörs vavavavava!
Puss!

Sova kanske?

Oh what a day! Jobbade kväll ikväll och när LIsa och Emma kom in från Höghöjden runt 17 blev vi inbjudna till mat och grejer när vi slutade! Så när vi kom in till stan var det bara att sätta sig på räsercyklarna och cykla till Lisa! Oh vilket mottagande, kyckling och kött, färskpirern och b-sås, sallad, jordgubbar och vindruvor. Mumsan! Men det blev en "tidig" kväll eftersom om 6h exakt är det dags att jobba igen! Sååååååå nu är det nog dags att sova.

Ja det var dagens updatering, mycket intressant.... :) Många som läser dock, så någon lär väl finna det lite spännande iallafall!

Puss och hej leverpaket!

Kamera!!

Nu har min nya fina kamera kommit =) Asbra! Nu kommer det att bli massor med bilder framöver!
image99
Ledig idag, riktigt skönt! Sedan blir det fullt ös ända till söndag då jag är ledig nästa gång!
jaja, nothing more to say! CYA!

Tina gullet...

.. för mig är skånska och småländska samma sak =) Jag fattar inget ändå! =)

Kom hem från jobbet nu, det var bara jag och Lisa ikväll eftersom Erika ligger hemma med samma sjuka jag hade förra veckan! Så det blev sent jobb idag eftersom det tar tid att städa om man bara är två! Eftersom Erika är sjuk blev det så att jag får börja 06.30 imorn så det är bara att hoppa i säng! Nu!

Natti allesammans!

hahaha

Inatt när jag låg och sov min skönaste sömn ever, ringde min mobil och jag får panik (nyligen bytt ringsignal efter 1½år med sällskapsresan). Iallafall bli jag skiträdd och inser snart att det bara är mobilen. Jag svarar och det är den fantastiska Tina den fina som ringer. Hon säger lite snabbt, "jag har någon som vill prata med dig". Okej, give it to me!

"Heej" säger en skånsk mansröst. Heej säger jag. "Känner du igen rösten" säger han. Jaaaa, säger jag, men jag kan inte placera den. "Det är Martin, du vet, 7 år sedan, på Kos?" Muuuuuuuuuuuuuuuuffen!!!! Var mitt svar! Det var Muffen!!! Fantastiska Muffen! Så trevligt det var att prata med honom!! Vi pratade ett bra tag om allt som hänt sen dess och Barck med CK. Mycket trevligt! Vi får ta en reunion snart!

Men att det var 7 år sedan jag var på Kos, det kän väl ändå inte stämma? hmm... det ska jag ta reda på, näe det måste vara 5-6 år sedan när jag tänker efter, aja skitsamma skoj var det  =)

Nu ska jag piffa upp mig lite! Puss o hej!


fortsätt gissa... (upd.)

... jag utökar meningen från igår. Den började: klädd i pyjamas och strumpor av läder.... han drar då bort en rand där fram.. Upd: Tydligen skrev jag fel denna gång och det ska vara stövlar istället för strumpor =)

Detta inlägg kommer att innehålla boktips igen. Bokmalen Marie är i farten igen och tre av de fyra böckerna jag köpte på
bokus senast ska jag visa er.

image96

Hur kär får man bli? Av Katarina von Bredow. Debutromanen av henne, Syskonkärlek var fantastisk. Denna bok är lite väl mkt tonårstjaffs och känns väldigt ung. Kanske för läsare mellan 12-18 men sedan tror jag nästan man är för gammal får sådant tjaffs. 

Efter det fiaskot, som jag verkligen ville sluta läsa (man slutar aldrig läsa en bok som en gång blivit öppnad) så fortsatte jag till den andra boken av henne som jag beställde.

image97

Expert på att rodna. Också en besvikelse måste jag tillägga. Samma stuk som i föregående, alldeles för ung. Har dock ett lite bättre budskap än den förregående, men ändå en besvikelse. (man slutar aldrig läsa en bok som en gång blivid öppnad....)

Den tredje boken, däremot, är fantastisk! Jag har skrivit tidigare om boken Allt för min syster av Jodi Picoult, vilken ligger på mina absoluta top 3.

image98

Försvinnanden är en bok som fängslar från första stund och handlar om att livet kanske inte är som det verkar och är jag verkligen den jag tror jag är? Fantastisk bok, LÄS den!! Men läs först Allt för min syster. Jodi skriver ur alla karaktärers perspektiv, vilket hon även gjorde i förra boken, vilket också medför att man får en starkare bild av vad som egentligen försigår och hur olika karaktärer kan uppfatta saker olika.


Jaaaa, det var dagens tre boktips! Kom ihåg att gissa vilken kändis, tidigare har det varit en riskaka i potten, jag slänger nu även in en multikaka för att göra det hela ännu mer spännande (!).


klädd i pyjamas och stövlar av läder... (upd.x2)

... den som gissar vilket låt textraden kommer ifrån får en riskaka! OBS: Vicky, nej du får inte rösta!

Upd: Tyvärr Brage, det vore oschysst om du fick gissa =) Du kan du få en riskaka ändå! Dr. Snuggles reser till stjärnornas värld... =)

Upd2: Tro fan att du vet Vicky, den körs ju varje dag på jobbet, kanske därför du inte får gissa? =) Marie is back now, and I liiiiike it!

Igår mådde jag rätt bra, vaknade idag och mådde rätt okej. Framåt ett-tiden kom febern och oj vad dåligt jag mådde, så det blir inget jobb imorgon heller. Fast nu mår jag rätt bra och hoppas att det håller i sig (ta i trä), så jag kan jobba på söndag, eller va fan jag ska jobba på söndag!!

Letråd 2 i gissa vilken kändis:
 Inte min idol direkt, men rätt häftig ändå.
H*n är stor, men trippar h*n verkligen på tå?

Mmm.. sug på den karamellen ni! och gissa, vem vill inte vinna en riskaka??? =)

Årets lekrumsdiscoplågalåt 2007!
Jag är en astronaut, jag är en astronaut, mamma och pappa sover nu, jag är en astronaut.


Nu ska jag se lite på tv..! Eller kanske städa lite när jag ändå mår okej! Jag får se!

Puss o hej leverpastek!

Snuvad i dubbel bemärkelse!

Farmor skickade ett krya på dig paket idag, trisslott, halstabletter, solrosfrön och en tom&jerry påse. I tom&jerry påsarna finns det en sådan fantastisk kolastång, eller rättare sagt fanns. INGEN kolastång så långt ögat kunde nå, vilket snuvning!

Snuvning nummer två är min näsa. Jag har snutigt (snutit, snytigt, snytigt?!?!) Hur böjer man snyta? Ah shit samma jag har iallafall använt sisådär 5-7 toarullar (tack och lov lambi så jag slipper se ut som Rudolf) Det finns ingen stopp på snuvan!

Känner mig något bättre iallafall, ska jobba igen på lördag är det tänkt, får se hur jag mår imorgon! Men nu vill jag bara sysselsätta mig med något, legat hemma i tre dagar och är så sjukt uttråkad så jag dör!

Idol-bilden på mig, Vicky och den kända kändisen dröjer ett tag till här på bloggen, men den finns iallafall inramad på jobbet! Denna kändis är känd i massa länder och har blivit sjukt rik på sin musik. Den som gissar rätt kändis vinner en riskaka. OBS: Inga arbetskamrater får gissa =)

CYA!

Sjuk!

Barnen på jobbet har smittat mig regält, så nu sitter jag här och är riktigt sjuk! Var till läkaren imorse och han ville sjukskriva mig en vecka. EN VECKA?! Inte en chans! Skulle ha jobbat idag och imorn och vara ledig tors och fre, så nu är det ersättare för mig idag och imorn så jag får fyra dagars tillfriskningstid, det räcker. Jag är uttråkad redan nu!

haha barn är så härliga och ärliga, en tjej igår efter barndiscot kom fram och sa att hon tyckte jag hade så små fötter och att det var konstigt och en annan kille skulle förklara var han bodde, utanför göteborg hade kanske varit nog, men nej han förklarade varenda väg, bro och hus man körde förbi för att komma till där han bodde! Underbart!
Nu ska jag slagga ner mig i soffan igen, det här var ansträngande!

PUSS

Today and yesterday!

Igår jobbade jag från 7-18 och sedan var det direkt hem, hoppa i duschen, städa det sista innan människorna började komma vid sju/halv åtta. Fram med vinet! Kände mig inte hungrig så jag tog bara en macka med makrill istället för middag - big mistake. Jag och Vicky hade en 3 liters dunk - very big mistake. Iallafall så tog festen fart med lite jag har aldrig, massa alkohol och musik! Lägenheten fylldes mer och mer, folk var på bra humör, vinet rann ner och plötsligt inser vi att klockan är tre och vi har glömt att gå ut på krogen! hahaha så det blev en hemma fest för hela slanten, med rödvin på mattan och krossade glas =) Riktigt skoj!

Imorse vaknade jag av att jag trodde att Bosson (ni vet han äcklet som sjunger) satt på mitt huvud och roterade (jaaa så ont gjorde det). Jag tog mitt upp, två panodil senare och en cykeltur till coop var jag på fötter och 14.00 var det dags att börja jobba!

Erika körde idag - det var bäst så. =) Jag är nog inte körbar förrän om en vecka eller två.

Igår när jag jobbade var det Macdonalds dag i djurparken och på höghöjdsbanan hade vi två svensexor inbokade. Så fullt med karlar hela dagen och inte nog med det, Idoooola (ni vet Ola i idol) var där och sjöng och höghöjdsbanan ligger precis vid scenen där han sjöng... åh idooola! Vi träffade även en annan kändis och det finns bildbevis på det som kommer senare i veckan, så fort Lisa har mailat bilden på oss!

Nu har jag diskat och damsugit och städat allt från igår och lägenheten ser nästan helt fläckfri ut! Så nu ska jag slänga mig ner framför CSI och imorn blire jobb jobb jobb!!

PUSS på er alla!