Like to know...

Vilka som läser mn blogg :) Lämna gärna kommentar om vilka ni är! Det vore högst intressant att veta!

Skulle egentligen haft VFU idag men känner mig inte direkt tip-top så det får bli en annan dag. Måste till doktorn också, Erika ringde tidigare och sa att jag borde gå, så det är lika bra att köra! Om någon av ni som var till Indien läser detta, hör av er till mig så berättar jag om varför ni borde gå till doktorn!

Idag blir det lite plugg och sedan promenad med Porris, efter det blir det lugn tv kväll och lax till middag! Skönt! Dubbelavsnitt av CSI ikväll, se det!! :)

Mina myggbett från Indien är fortfarande inte helt borta, det ser ut som vattkoppor eller något, men men det läker väl snart!!

Bye bye sugarpie!

Happy!

Jag är riktigt happy nuförtiden! Sjukt glad! Sover bra, mår bra, trivs fantastiskt bra. Har inte mått såhär bra på länge, känns skönt!

Jag älskar Sverige, maten, klimatet, människorna. Skönt att åka utomlands ibland, men hemma är alltid bäst! :)

Theo mår bra här i lägenheten, men han är inte riktigt bekväm om jag ska gå härifrån, det är lite jobbigt faktiskt men han vänjer sig snart hoppas jag.

Nu har jag ju en stoooooooooor säng också eftersom jag köpte en ny på IKEA, asskönt! Skulle vilja åka till Övik snart igen dock, jag saknar Övik nu :) Trodde aldrig jag skulle säga det men det gör jag!

Nä nu svamlar jag på, dags att diska lite och fixa lite, det är ju en dag imorgon också!

Helgen!

Helgen har vart riktigt trevlig! I fredags så var jag, mor och far på Ikea och på kvällen blev det att fixa iordning här i lägenheten! På lördagen skulle min gamla lägenhet synas, men gubben kom inte så vi åkte därifrån. Efter det åkte mor och far hem och jag tog en välbehövlig nap i soffan. Sjukt skönt! Sedan kom Anna hit och efter det Jonas och vi käkade semlor och spelade tp! Najs! På kvällen blev det hemma kväll eftersom Theo inte är riktigt "hemma" i lägenheten än och ogillar att vara själv!

Idag steg jag upp 8 och har damsugat, tvättat, varit på promenader och ätit mat typ :) Senare kommer Anna och vi ska se tv och hon ska färga mitt hår, najs! Nytt hår - nytt liv :) höhöhö!

Byeeee!

Nu bor jag själv :)

Jaaa nu bor jag och Theo själv igen! Jag har glömt bort hur fantastiskt skönt det är att bo själv :) och Anna bor granne, perfekt :)

Lägenheten (speciellt köket) blev supernajs efter förvandlingen! Jag är mkt nöjd! Lägger ut lite bilder på lägenheten när jag har fått allt iordning! Sovrummet ska ju fortfarande tapetseras om!

Har precis lagat mitt första mål mat här, det blev fullkornspasta med taco-köttfärsås som innehöll köttfärs, färska tomater och svamp, lök, vitlök, salt, peppar, chilisås och fetaost! Supergott blev det!

Nu ska jag städa och fixa iordning lite och ikväll blir det myskväll :D

PUSS

Home!

Nu är jag hemma i Sverige och i nya lägenheten :) Resan var riktigt skoj men så skönt det är att vara hemma.

Flytten har också gått bra, men det är sjukt mycket att städa i den gamla lägenheten, badrum och kök var riktigt skitiga, vi ska städa imorgon också och sedan hoppas jag att det är klart.

Just nu håller kaklet i köket att få ny färg och pappa spacklar tapeterna eftersom de ska bli nya också! Riktigt snyggt kommer det att bli! Sovrummet ska också få nya tapeter :)

Nä nu är det dags att fixa lite mer!

pUss och hej!

Chennai, Indien

Halloj!
Nu ar vi i Indien och har varit har ett bra tag, solen skiner och det ar varmt! Forutom har i Chennai dar solen inte kan komma igenom det sjukt tjocka lager av avgaser. Bilara tutar och autosarna kor som galningar!

Forst var vi i Katchur och bodde dar nagra dagar dar vi fick se tribal villiages och en massa skolor och sjukt sota barn.
Efter det bodde vi i Chennai i nagra dagar och dar gick vi pa massa studiebesok men det blev ocksa en massa shopping, MASSA shopping. Vaskan ar tung.

Efter Chennai var det dags for Mamallapuram dar vi bodde pa en beach resort och badade i havet och hade de skont.

Nu ar vi tillbaka i Chennai och vi ska snart ata lunch pa pizza hut, jag klarar inte av den Indiska maten lange, jag ska aldrig bli vegetarian! :)

Ikvall aker vi hem, ska bli skont att fa ata riktigt mycket kott igen :)

puss pa er

Arlanda!

Inte en blund har det blivit inatt :) Men nu sitter vi iallafall på Arlanda och ska flyga iväg om 40 minuter!! Bye bye Sweden!

Nu stängs datorn av....

.... och snart drar vi!!! :D Om en timma börjar resan! Bye bye Sweden!

Pirr...

Ja nu börjar det pirra massor i magen... usch, lite nervös men mest förväntansfull... :)

Mitt i en flytt

Ja vi håller på att flytta nu. Påminn mig om att aldrig mer flytta till ett hus på översta våningen utan hiss :) Mina ben och armar värker big time :) Fast det kommer att löna sig när jag flyttar in, vardagsmotion utan dess like och lägenheten är toppen. Fast jag såg lite fett-fläckar nu så troligtvis får jag omtapetserat i rummen.

Men nu har vi bara ett lass kvar och resten tar vi när jag kommer hem från Indien.

Stockholm Arlanda imorgon, Indien tiiiiidigt torsdag morgon! Så kuuuul!

Nyår, löften och flytt

Jaa, nu sitter jag här och tar en välförtjänt paus i all städning och packning! Usch så jobbigt det är att flytta...
Erika den ängeln, ska hjälpa mig att köra massa lådor till den nya lägenheten om nu tjejen som hade den innan har lämnat in nycklarna... hon är förjävla seg på att lämna in dem trots att hon fick en ny lägenhet från 1/12.

Nyår var riktigt skoj, vi åkte dit i en fullsatt mini-buss och mötte upp med folket från Ydre. Sammanlagt blev vi 15 pers, det var alkohol, charader, lekar och massa annat! Sjukt skoj och idag är jag sjukt trött! Ja, förlåt alla som försökte ringa, det är inte lätt med täckning in the middle of ingenstans, men samtidigt var det fruktansvärt skönt att slippa mobilen på nyår måste jag erkänna!

Indien om 2 dagar, jag har inte riktigt fattat att vi ska åka än så jag känner mig varken nervös eller förväntansfull, men det kommer att bli skitskoj tror jag.

Ja, lite ord om 2006 då...
Ett fantastiskt år om jag får säga det själv, trots att mindre roliga grejer hände nu i höst så känner jag mig glad när jag tittar tillbaka, det var skoj!

2007 då...
Ska förhoppningsvis bli ett fantastiskt år det med! Jag rivstartar med en flytt och en resa till Indien och sedan vet jag ej vad året har att komma med! Mister McButterflies kanske? haha I liiiike it.

Nyårslöften?
...håller jag egentligen inte på med eftersom de funkar två, tre veckor, max en månad :) Men iår ska jag iallafall göra ett bra nyårslöfte. Allt det vi har läst om detta år i skolan, fattigdom, föroreningar, skillnader i olika länder, jämställdhet osv... har lett till att mitt nyårslöfte iår blir att göra något som kanske kan förbättra åtminstonde en persons liv och levnadsstandard i ett fattigt land. helst skulle jag vilja fixa fred på jorden, men det går  ju inte...

Kolla in denna länk och se hur pass stor skillnad det är på rika och fattiga i världen: www.miniatureearth.com

Dags att fortsätta packa och springa ner och hämta tvätten!

Puss o hej