En töckna lista!

Jag hittade en lista som verkar skoj:

Man ska bläddra igenom låtarna på mp3'n samtidigt som man svarar på en fråga. Läs frågan, bläddra till nästa låt och skriv låtens namn som svar

Will it be ok? Mack the knife
How are you feeling today? Clementine
How does your friends see you? All or nothing
Will you get married? What makes a man
What is your best friends theme song? Love takes two
What is the story of your life? When you come around
What was high school like? Unbreakable
How can you get ahead in life? Total eclipse of the heart
What is the best thing about your friends? What do they know?
What is tonight going to be like? On my shoulder
What song describes you? I´m already there 
To describe your grandparents? You light up my life
How is your life going? Home
What song will they play at your funeral? Lost in you
How does the world see you? Queen of my heart
Will you have a happy life? Come fly with me
What do your friends really think of you? Love can build a bridge
Do people secretly lust after you? Somebody needs you
How can I make myself happy? The dance
What should you do with your life? I did it for you
Will you ever have children? Bop bop baby

haha jag hade min Westlife playlist på.... =) Jag är ingen boyband nörd så... men Westlife... åh Westlife...

Så ska en slipsten dras...

Jaa dagen har varit mycket lugn och skön! Skulle träffa Jenny för lunch men hon dök aldrig upp och efter en halvtimma så gav jag upp. Gick istället runt och fönstershoppade massvis... Det ska bli skönt på ett sätt att bli klar och komma ut i arbetslivet och börja tjäna lite pengar istället för att leva på skit-csn så jag slipper tjura över att hyresbostäder valde att höja min hyra till 3900... Men snart så kommer det att bli lite billigare att bo här iallafall, underbart och så så så mysigt!

Iallafall så blev det att cykla hem till Theo för att ta honom på en promenix och sedan tillbaka till stan igen för att möta upp Erika för lite middag och sedan fixa naglarna. Har för första gången helfärgat på naglarna, en snygg brun färg blev det!

Och nu sitter jag här hemma och har precis varit ute med Theo, han är så fin den lilla saken! Om en timma ska vi gå och möta älskling på tågstationen, så mysigt!!

Näe nu ska jag fixa och dona lite!  Ha det så bra allesammans!!
image144

Helgen!

Det blev en alldeles föträfflig helg, med sjukt lite sömn!
I fredags blev det nattinnebandy. Det började 22.00 och jag gav upp vid strax efter två, var sjukt trött! Men älsklings lag kom fyra iallafall =)
På lördagen kunde jag inte sova längre än 9 så det var bara upp och hoppa! Senare på kvällen var det galej här och kärleksfest på Trappan! Mkt trevligt!
Gårdagen spenderades först i soffan med bland annat Skönheten och Odjuret på video och sedan drog vi oss till bussstationen för att lämna av Rikard och vidare till Erika med k för att äta sjukt goda muffins! På kvällen var det dags för King Kong, bra film, sjukt lång, jag somnade... =)

Veckan som kommer är lung! Två lektioner imorgon, lite jobb i stockholm och kolmården, fixa naglar och melodifestival! Ska försöka träna lite också, måste bara avgöra om jag är förkyld eller pollenallergiker just nu.. ska ta en pollentablett och se om det funkar =) Uteslutningsmetoden!

Näe nu ska jag fixa lite och snart se mitt absoluta favoritprogram på dagarna - Days of our lives! Underbart!

Vi ses!

pusspuss! 

image143

Happy valentines day!

Min kära vän Hanna har gjort ett inlägg som heter Puss och är helt otroligt sött =)

I helgen var det otroligt mysigt! Vi åkte till Jönköping redan på torsdagskvällen och sov där en natt, sedan på fredagen började bilresan mot Kungälv. Väl där åt vi lunch hos älsklings farmor och farfar och sedan kvartade vi in på hotellet! Superfint hotell med platt-tv =) Lördagen blev det en tripp till Göteborg och universeum och träffa älsklings kompisar!... och på kvällen - MELODIFESTIVALEN så klart! Vad höll Christer Sjögren på med?

Nu idag så blir det mys! Dock ingen alla-hjärtans-dag present eftersom vi inte kunde hålla oss så vi gav varandra dem igår =) Jag fick ett helt underbart fotoalbum! Men god mat och film blir det =)
I helgen (på fredag) ska vi några brudar se när karlar/våra karlar spelar nattinebandy! På lördag sen är det dags för kärleksfest på Trappan! Förfest med singstar och melodifestival =) skoj!!


Till alla nära och kära: Ha en underbar alla hjärtans dag!!!
image142