Helgen är över!

Nu är denna helg av konstant jobbande över! Bara två arbetsdagar till så får jag vara ledig två dagar! Mycket efterlängtat och skönt!

Det är bara 9 dagar kvar till Paris nu! Och jag längtar så mycket efter min kärlek! Det ska bli så mysigt!

Iallafall så tänkte jag lägga upp en video med en av de bästa kärlekslåtarna någonsin! Tyvärr så finns det inte någon musikvideo till denna men någon har satt ihop låten med en film som heter The notebook som förövrigt är en riktigt bra kärlekshistoria!

Den är lite brusig i början men sedan kommer den vackra låten!

Saknar dig så mycket älskling!



Bror på besök!

Älskling är fortfarande på resande fot (bara 13 dagar kvar till Paris nu!) Underbart!

Ikväll kommer bror hit! Han ska på mina kusiners poolparty fre-lörd men jobboholic som är jag så jobbar jag hela helgen och massa dagar där efter.... Han bor här ikväll och ska fixa min dator som gick sönder för typ 2 veckor sedan! (sitter på älsklings dator nu)

Förutom sjukt mkt jobb så är kissen Lizzy här! Hon är sjukt gosig men lite för gosig på nätterna och alldeles för tidigt på morgonen! Så då får hon snällt vänta utanför vår sovrumsdörr tills det är dags att vakna!  Här nere har ni en superbra låt från Kid Rock! Hoppas det fungerar att lägga upp den här! Är ju inte den mest tekniska personen på denna jord.... Nu är det dags att städa lite! Saknar dig älskling!!


Uppdatering!

Det har inte blivit updatering på ett bra tag! Mycket har hänt, operation, uppsatsskrivande, roadtrip i sverige och massa jobb!

Älskling är ute och reser i Europa med Lucas och jag jobbar en massa så tiden ska gå snabbare :) Iallafall så fick jag ett brev på posten igår från Prag! Det var min underbara älskling som hade skickat presenter!! Jag fick tre små rosa armband som var superfina!! Sen ett underbart brev och det bästa - en cd skiva med massa bilder från deras resa hittills och filmer från platser som han hade spelat in till mig!! Underbart!! Lägger upp en fin bild på honom, från något ställe i Europa! Vet inte riktigt vilken stad det är, kanske Prag?



Det var iallafall en helt fantastisk present!!!
Nu väntar jag mest på att en liten kissekatt ska komma till mig och bo här en vecka! Det ska bli sååå mysigt!!
Sen väntar jag också på att dagarna ska gå snabbt så att jag snart får träffa älskling i Paris och vi ska ha de så mysigt!

Idag blir det att jobba jobba jobba, jag jobbar kväll för det mesta vilket innebär att jag åker här hemifrån runt 13.45 och kommer hem vid 23! Riktigt roligt att jobba med alla söta barnen på hotellet!

Dags att piffa upp mig lite!

Bye byeee!