Toddles

Jaa vilken lång dag det har varit! Första halvan av dagen tillbringades med migrän, big time! HAr inte haft detpå ett tag nu och så kommer det IDAG! Usch!

Sedan var det jobb, jag satt på en sten vid en sjö(hav,vik ect) i en skog!

Efter jobb var det middag och resten av kvällen har jag tillbringat med knäppgökarna Jonas och Calle och sett film!

Nu är jag trött, ett lit. sem imorn, inlämning på fredag och två ex sem på måndag och tisdag, sedan är detta år klart =) Skönt!

Time to sleep! PUSS!

Less!

Jag blir så less på människor ibland! Karma? Jag hoppas verkligen att det existerar! Och jag är inte den som är bitter eller blir irriterad på saker lätt, men det är tråkigt när människor man trodde man kände helt plötsligt har förändrats och tror de är mer förmån än andra, då blir jag irriterad.... och speciellt när dessa som är mer förmån än andra har så mååååååååånga problem och det är ju så "stoooora" problem också och dessa problem är så viktiga....hmm... tänk på barnen i Afrika kanske?


Iallafall så ringde farsgubben tidigare och jag och Theo (sitter i mitt knä) + några till är tydligen på bild i en bok. Snart får jag väl skaffa hemligt nummer för nu är jag känd (eller förlåt, kändare). Tror förövrigt att det inte heter kändare utan mer känd borde vara rätt... men va fan jag ska inte bli svenska lärare!


Nu ska jag försöka plugga lite till, bara en vecka kvar nu, förhoppningsvis, såvida läraren inte bestämmer att jag får någon komplettering!

Bye!

Time to back out!

Hallo igen! Helgen i sthlm var mkt trevlig!

Fredagen innehöll tacos och skulle bli lugn. En halvtimma in i filmen slits dörren upp och in kommer två galna killar med sprit och tvingar oss att dricka starka drinkar =) haha skoj var det iallafall!

Lördagen blev det lite shopping och grillning i tanto. På kvällen var det dags för fest på KTH, men innan festen startade där drack vi en Jolly på en nation. Jollyn var en 12:a av massa sprit, den satte sig åt huvudet! Så söndagens 2h bussfärd var minst sagt en pina! Kom hem, försökte sova och skrev klart resten av åtgärdsprogrammet på 10 sidor som skulle in på måndag morgon!

Måndagen blev det sedan jobb x 2, först en grupp på Troppan och sedan skulle jag ut till Mauritzbergs slott och jobba, gruppen var nästan 2 h sen så jag satt där och hade "trevligt", eeeeller inte! Kom hem till stan vid 11 och kunde absolut inte sova trots att jag var sjukt trött. Somnade vid 4.... usch!

Nu har jag precis handlat lite och ska städa!

CYA!

Konstigt?!

Det går en reklam på tv nu från Jamba (tror jag det heter) Ni vet de som gör grejer till mobiltelefoner... Iallafall så handlar denna om ringsignaler och "Världens roligaste ljud" kan man beställa. Det första ljudet som de visar som "världens roligaste ljud" är ett ljud från en kulspruta. Roligt? Njaaae... kanske mer sjukt... Sedan sitter småungarna och bli lurade på pengar för att de bestället ett av världens roligaste ljud.... hmm...

Text-tv är också en rolig grej... Det står om en kropp som hittas styckad och polisen säger: "Vi tror det handlar om ett brott?" tror??? Tror gör man i kyrkan...

Ska iallafall till Stockholm idag, närmare bestämt 14.24 går tåget mot storstan! Ska bli skoj, har inte varit där på riktigt på ett bra tag, har mest bara jobbat där uppe!

Jaja, dags för lite dusch och packning och skriva några meningar till på åtgärsprogrammet!

PUSS

Idaaaag...

... eller rättare sagt igår sa kroppen ifrån så nu sitter jag här med feber och yrar! Men jag fick sovmorgon iallafall.... och trots det måste jag plugga heeeela dagen!

Till helgen blir det Sthlm och igår ringde jag PB, PB sa då att även hon skulle till storstan så vi ska ta en fika på fredag! Jag och PB, en dejt för 3 (om man räknar med Ruthie), fantastiskt! Jag längtar!

Den 12 juni blir det Övik och jag åker bestämt inte ensam nej, det ska bli skoj =) och så får jag träffa min baby Theo också, han saknar mig massor!

Nä dags att plugga lite då!

Vi hörs och ses gullungar!
PUSS

Nice!

Idag var det tungt att kliva upp... usch! och eleverna var skogstokiga efter långhelgen. Men mitt i allt, kollar jag min mobil och har fått ett sms där det står Hej plommonblomman! Så fint =) Då blev jag glad!

Fick mkt gjort idag iallafall, hela tre sidor skrivna på åtgärdsprogrammet. Måste hinna klart åtminstonde 9 sidor till på torsdag eftersom jag åker till storstan i helgen och det ska vara inne på måndag, men nothing is impossible som vi säger på svenska!

Nu ska jag försöka få tag på Lina och sen blir det plugg!!!


SES! PUSS!

Bilder säger mer än tusen ord...

1.   2.    3.   4.  5.   6.  7.  8.

1. Lördag morgon/lunchtid: Erika, jag och Brage vid busshållplatsen på väg til kortegen
2. Lördag morgon: Jag, Brage 2 och Erika äter frukost bestående av snaps och melon
3. De där jävla grindarna på vägen in till området.... =)
4. Lithe Blås uppträdande
5. På väg till fest på fredagen
6. Bush
7. Bush i en kundvagn
8. Ja det går att dricka snaps ur Macdonalds muggar...


Sjukt rolig helg har det varit, nu är jag sjukt trött!

Då kör vi!

... Time för SOF!!!

See you on Sunday!

"Jag hörde att du och Erika var väldigt positiva igår"

haha igår var det sjukt skoj! Förfest på Dalkaren hoss Hanna! Dryckes spel där någon, jag tror det var Mackan kom med den fantastiska idén att vi var tvugna att prata finlandssvenska hela spelet... innan man drack skulle man även säga: Mark Levengood är så sexig sedan när man hade druckigt skulle man säga: och Jonas Gardell kan ta sig i brasan. Och allt detta på fin brytning! haha...

Vem tycker du är sexig? Mark Levengoood.....

Trappan var också skoj, band utomhus, mycket folk och mycket nytt folk!!!

IDag har jag hjälp Anna att nästan sälja sin bil (eftersom jag kan så sjukt mkt om bilar....) haha, sedan har vi käkat på vår hemliga restaurant och nu sitter jag här hemma till klockan blir tre då ska jag och Erika göra en superfin grej på The cotton factory! Efter dte blir det tvätta och en massa plugg för sedan blir det hård fest resten av helgen =)

Dags att städa lite!
PUSS

Dålig sömn...

...usch så dåligt jag har sovit inatt! Vaknat ungefär en gång i timman.... helt sjukt! Är så trött nu..., men, men bara 15timmar tills jag är hemma igen....

Ses då!

Lång dag,,,

fick för mig att gå till frisören idag, och det gjorde jag! Impuls-Marie börjar jag gilla nu =) Sedan sprang jag runt med Lina och Erika en massa på bomull, kåken, trappan, hörsalsparken och fräckis! Efter det lagades det lite mat och sedan var jag så sjukt uttråkad så jag gick till Calle och nu är jag hemma och ska sova snart =) Har också ett fint SOF-armband nu!

Imorgon är det VFU och direkt efter 2xTroppan! Blir skoj! =)

Sovgott suckers!

Mysig, rolig och katastrofal helg med en gnutta alkohol!

Ja vilken helg det har varit! I fredags kom Thisse och vi lagad sushi och såg på talang2007 och film. Lördagen var det till att glassa på stan och på kvällen var det dags för schlagersnappsen! Men vilken katastrofal song contest det var detta år, schlagersnappsen var skoj, men tävlingen sög helt enkelt! IDag har jag lämnat av Thisse vid bussen, hängt med Erika och Vicky och ätit tårta med Anna, Jacob, Calle och Martin! Och nu sitter jag och pluggar lite!

I veckan är det VFU och jobba mån, tis, ons och sedan SOF resten av veckan, skooooj!! Veckan därpå blir det ännu mer VFU och en trip till sthlm!

Jaja, har inte så mkt mer att säga mer än PUSS på er så hörs vi ;)

Grattis till min favorit!

Tina gissade rätt på låten! Bra jobbat fröken Sjöblom!! Grattis!

Har jobbat idag, var lungt och skönt där ute idag! Nu har jag precis kommit hem från lunch på PAUS med Vicky. Vid fyra idag får jag storbesök från Stockholm, Thissepissepäronpung ska komma och hälsa på i helgen! Mycket trevligt!


Imorgon är det time fööööör schlaaaaaaaager!! I liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiike it! Alot!


Tävling!

Idag utlyser jag en tävling!

Denna textremsa kommer från en låt, det jag vill av Dig är att du ska lista ut låt och artist! Den som vinner får ett hemligt pris!

Smoother than a summer evening breeze
You wash away my cares with ease
Suddenly the world seems such a perfect place
Where dreams may come alive

Ett tips kan vara något som händer på lördag kanske? :D

Alla...

.. som känner mig vet att jag är en big sucker på roliga (enligt mig) historier! Fantastiskt va skoj det är ibland. Iallafall så väljer jag ut kvällens två favoriter att publicera idag

Lilla Anna kommer första dagen till skolan. - Träbänkar! och detta ska vara första klass?
----------------------------------------------------------------------
Pappan till sin 5-årige son: Snart kommer storken med en bror till dig!

Sonen säger: Men va fan farsan, stan dräller av brudar å du sätter på en fågel!


Det var det! Nu ska jag fixa och dona lite granna! Det är tur att jag inte var i en öken, min humor skulle bli så torr då! hahaha....


RIP Jocke och Boris, sov gott!


Lugnare...

... ja nu är jag lite lugnare! Har haft en sjukt lång dag, men är på mkt bättre humör today! Som Frida sa: Läste på din blogg och ser att du har tappat humöret! haha, jaaa men nu är det tillbaka nästan i sin ursprungliga form =)

Blixtar och dunder! Till helgen tror jag det kommer att bli sjukt skoj! Särskillt när jag, Vicky och Erika ska klä ut oss i gemensamt tema =) + finbesök och massa roligt folk som kommer på festen!

Mången gången fången räv!

.. och Brage, det var den röda fina cykeln aka röda faran... illa!

Jag är...

... väldigt glad egentligen, men nu är jag så fruktansvärt less på människor. Människor som inte kan skilja på mitt och ditt (min cykel blev stulen igår igen, andra gången på mindre än ett år). Människor som bara tar och inte ger och människor som inte uppskattar saker eller visar uppskattning eller vårdar det som finns.
 
Jag blir riktigt less... det lönar sig helt enkelt inte att vara snäll och trevlig i denna värld...


Ikväll...

... har jag jobbat med så sjukt mycket kändisar så jag är helt färdig! Ska namedroppa när jag har tid någon dag=)

Time to sleep!
PIUSS!!

Mången gången fången räv

Ja sthlm var fabulous! Det går att sammanfatta med några meningar:
"Vill ni ha en liten eller stor kaffe och med eller utan mjölk?"
"Jag vill ha en liten utan mjölk"
"En liten kaffe utan mjölk och en liten svart kaffe"
hmm... två små svarta kaffe utan mjölk kanske?

Äh det var roligare när det hände, tillochmed hon i kassan garvade som fan! Sedan har vi ju också Johnny Tommy och Benny, och hjulet rullar men hamstern är död! haha va skoj man kan ha i en bil i fyra timmar!

Idag har jag stooooorhandlat och det fanns ingen parkering här i närheten så jag fick släpa kassarna över halva stan också kändes det som! Nu ska jag duscha och gå ut med lillen och sedan blir det special uppdrag!!

Nästa helg - schlaaaaagernsapps och finbesök! 

Time to do the schlagersnapps!

Det är snart dags för schlagersnapps-kvällen och inatt (istället för att plugga) gjordes det en inbjudan (se bilden nedan)! Riktigt fin om jag får säga det själv =) Nu är den mailad och de lyckliga inbjudna har fått en i sin mailbox, om jag har glömt någon, säg gärna till =) För er som inte vet är det ett årligt inslag med schlagersnapps på den stora Eurovision song contest finalen, och inte för att skryta men de senaste åren har jag gissat rätt på vinnaren, iår vinner - The ark!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

image81

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Igår annars var det filkväll med Brage och Jonas. Vi såg The last king of Scotland, helt ok film, lite lång kanske! Idag fram till 12 ska jag plugga och fixa en massa sedan åker jag till Stockholm med Jonas G för att cruisa med AG bilen genom storstan (och jobba lite då) =) hehe hoppas ni alla får en kanon dag i det fantastiska vädret =)

PUSS!

Det känns så onödigt...

.. att updatera nuförtiden! Varför vet jag inte, kanske för att de flesta vet vad som händer i mitt liv just nu! Eller de flesta och de flesta, de som borde veta =P

Nämen seriöst talat så leker livet fantastiskt bra, och tydligen så märks det av andra också =) Känns bra! Jobb, skola och fritid flyter på i en jämnfördelad blandning och jag trivs fantastiskt bra med alla tre sakerna! Fantastiskt är förövrigt mitt nya favorit ord.

Är det något jag är bra på är det att säga fantastiskt =)

Igår var det min första nyktra valborg sedan jag var 14 tror jag =) Men det blev fest ändå, förfest hos Gurra och Lina och vidare till Harrys, askul! Jag beställde för första gången en alkoholfri drink, har dock beställt alkoholfritt förrut men då är det mest vatten eller läsk, men det var rätt häftigt med en drink också! =)

Nä nu ska jag ta tag i vardagsbestyr till tonerna av winamp!

Byeeebyeeeeee!