Ny layout!

Nu har bloggen fått ett heeelt nytt utseende! Updatera sidan om ni inte kan se det!
Dags att snuva vidare....

pusspuss Marie

Helgen!

I helgen åkte jag och älskling till Jönköping! Det var så lungt och skönt! På fredagen åkte älskling och spelade lite golf medan jag tog en härlig sovmorgon! Det följdes av en långpromenad och en sväng på stan. På kvällen gick vi ut och åt på en supermysigt restaurant som hette La Dolce vita! Mycket smarrit! På lördagen tog vi det ganska lungt och gick runt i stadsparken med Theo som blev helt till sig när han träffade Lamadjur, får och getter! Efter det var det dags för HV-Modo och Modo vann så klart! Det var skoj, eftersom de andra gångerna vi har sett Hv-Modo där så har Modo torskat!

Vi drog sedan vidare till fest och hamnade på två heeeelt olika ställen under kvällen! Men det var supermysigt! Efter att ha chillaloooonat en stund på söndagen åkte vi och såg innebandy i Kinnarps och sedan var det dags att dra sig hemåt! Riktigt mysig helg!

Igår var jag och Erika i Stockholm, närmare bestämt Älvsjömässan och gick runt på Skolforum! Det var skoj, men viiilken lång dag det blev!

Idag är jag superförkyld och täppt i snoken, huvva!

Snart är det dags för min födelsedag och Norrlandsfest! Det ska bli så skoj och iår är älskling med också, förra året var han i Danmark, men iår är han närvarande! Norrlandsfest innebär att några kommer på besööök.... snaaart, snaaart kommer.....


Usch vad ni är dåliga på att kommentera! :D

jaaa, jättedåliga faktiskt! Jag ser hur många som går in här och inte en vågar skriva något! Så nu tänkte jag lägga upp en söt bild på hundvalpen jag och Lisa hämtade i måndags och hoppas att ni ska skriva något i stil med "ååååh va söt" eller något....



Den fortfarande namlöse lilla hunden är så fruktansvärt söt! Här ovan trygg i sin nya mammas famn! Dock fick han sova i mitt knä medan Lisa körde!

Annars så pluggar jag för fullt, imorgon är sista seminariet i denna kurs och sen börjar uppsatsen på riktigt! Direkt efter seminariet imorgon kommer älskling och hämtar mig och så drar vi till Jönköping och ska mysa en massa och festa och gå på hockey (HV-MODO)! Riktigt kul! Sen på måndag börjar allvaret igen med ny kurs och en massa jobb under veckan som kommer!

Dags att plugga på lite!

What a weekend!

Jaaaa ni gullungar ... Vilken härlig helg! I fredags var det roadtrip till Stockholm. Där älskling, Lauri och Mattan gick på technofest på Berns och jag och Fritte gjorde pubar i Slussen och runt Stureplan osäkra! Mycket trevligt! Efter några timmar återhämtning på lördagen tog vi draken hem till Norrpan igen! Mucho trevligt! Lördagen blev myskväll för hela slanten!
Igår var det upp med tuppen som gällde och åka och jobba. Efter det storrensade jag och älskling här hemma, oooooj vad saker vi har slängt bort! Skönt! Även 7 ton tvätt skulle tvättas. Och med tanke att vår tvättstuga är i källaren i ett annat hus var det sjuukt jobbigt! På kvällen kom sedan Rikard på besök och film stod på schemat!

Idag ska jag göra något fantastiskt roligt!!! Eller inte, ska snart gå till Trappan och sätta mig där och plugga plugga plugga!

Jaja... that´s it!

Nyår bokat!

Nu är vår nyårs resa bokad. Här ska jag och älskling fira in 2009. Var är det då måntro? Den som gissar rätt får en studsboll!



Förövrigt så står det nu 1 bil kvar på parkeringen, och det är inte den vita stora...

Sov gott, dröm vått

Nu ikväll har jag varit sååå duktigt och faktiskt varit på en föreläsning! Efter det gick jag, älskling och Lauri och åt på Trappan! Nu är vi trötta och sömniga, så allt jag ville säga var goooodnatt!

Imorgon kommer det mer om parkeringen... sagan om den vita bilen fortsätter...

Gratis parkering

Nedanför oss är det gratis parkering, eller rättare sagt i hela området är det det. Vilket är superbra om inte folk utnyttjar det. Det händer hela tiden och människor som inte ens bor i närheten parkerar här vilket leder till att vi som bor här har svårt att få parkering. Kommunen säger nu stopp och ska göra detta till boendeparkering. 150 kr/månad kostar det och är faktiskt värt varenda krona om det blir lättare med parkering.

Nedanför oss är det en enorm parkering. Denna ska de nu bygga om litegrann, antar att den ska fräschas upp och det ska bli linjer på marken. Dock är det en massa parkeringsplatser som inte finns just nu. Meeeen! Vissa puckon som parkerar här är inte här så ofta och har därmed inte sett att man inte får parkera där nu, så just nu ser det ut såhär:

 

Stackars arbetarna som ska fixa iordning den och massa bilar står kvar. Den vita stora bilen förövrigt har fått massa parkeringsböter, varningar etc. För några veckor sedan var det till och med en som hade skrivit en lapp där det stod att bilen hade stått parkerad där sedan jan 07 och tog upp parkering för oss andra.  Men sen en dag, utan att bilen flyttades, togs alla lappar, böter och allt bort. Vi väntar med spänning vad som händer härnäst...

Det här är Frida


Det här är Frida. Frida ska jag hångla med på fredag, i Stockholm, Nacka närmare bestämt. Är älskling och Mattan snälla kanske de får vara med på ett hörn, men inte annars.

Förövrigt, angående denna cykel historia så fick jag efter många om och men tag i en på tekniska verket. Han visste direkt vilken gata jag pratade om och erkände motvilligt att även han, som resten av befolkningen cyklade där, men samtidigt att surgubben hade rätt. Det är däremot på g att göra så man får cykla där, men som allt annat kostar det pengar.

Så surgubben, även om du hade rätt, behöver du inte vara så jävulskt arg. Stackars människa som måste gå runt och vara arg hela tiden. Usch för sådana.

Gubbjävel.

Idag när jag cyklade hemåt blev jag väldigt utskälld av en riktig surgubbe. Han tvingade mig att stanna cykeln och tog därefter ut sina agressioner mot mig. Tydligen fick jag inte cykla där jag cyklade. Okej, han kan ha rätt, men han behöver fortfarande inte bli sååååå arg och vara så elak. Tänk om han hade stoppat mig lite snällt och sagt "Du, jag tror inte du får cykla här" istället för att bli asförbannad. Då hade det inte varit några större problem. Jag blev såklart arg på gubben. Han tyckte att jag skulle cykla på gatan (där det kör massor med bilar och snabbt kör de också) då frågade jag honom om han trodde jag var dum i huvudet som skulle cykla där. Han fortsatte skrika på mig och jag satte mig på cykeln, sa "du borde vara lite jävla glad" och cyklade därifrån.

Iallafall så självklart kan gubben ha rätt, trots att massor av människor cyklar där varje dag kan det ju faktiskt vara så att man inte får. Det är det jag håller på att ta reda på nu. Hittade en karta över cykelbanor i Norrköping och vid mitt område ser det ut såhär.



Det röda är då cykelbanor. Hur ska jag och alla andra som bor runt den svarta pricken där i mitten komma hem? Lite konstigt? Så därför måste jag ta reda på vad som gäller, jag måste väl ändå kunna cykla hem på något sätt?

Men som sagt, gubben kan ha haft rätt men jag förstår fortfarande inte varför människor måste vara så arga och sura? Tänk vad mycket man kan tjäna på att vara trevlig.

Precis innan detta hända hade jag cyklat hem på kungsgatan och där hade en man i en bil vejat för något, såg inte vad. Iallafall så hade detta lett till lite trafikproblem och de i bilen efter skällde verkligen ut denna stackars killen/mannen. Och redan där blev jag så irriterad att människor måste vara så otrevliga och sedan får jag världens utskällning av surgubben. Usch. Inte undra på att det är så mycket otrevligheter i världen när människor är så arga.


Världens bästa hund!

Vi har världens bästa hund! Älskling gick till jobbet för en timma sedan och då vaknade jag, Theo däremot... han ligger kvar såhär i sängen och har inte en tanke på att gå upp. haha


Annar sså har denna vecka varit fullspäckad. I måndags var jag faktiskt ledig, riktigt skönt. I tisdags var vi med i en svt inspelning som höll på i 8-9h, det var skoj men tog så lång tid! Jag har inte bestämt om jag ska berätta när det sänds än eller inte :) Vi ska iallfall tillbaka om två veckor för att spela in lite mer. Onsdag-torsdag tillbringades i Jönköping och Borås. Det var mycket trevligt trots att det innefattade en begravning. Direkt när vi kom hem igår åkte jag till nageltanten och har nu fantastiskt fina naglar, sorry Tina, kan inte knäppa bra kort på dem!
Idag ska jag plugga lite och ikväll blir det tjejkväll! Imorgon blir det jobb och sedan stjärnor på is kväll! Ni glömmer väl inte att rösta på min gamla klubbkamrat Malin som åker med Tony Irwing?


bild från
tv4.se

Dags att fixa lite!

pusspuss