Kuk


Ja, både Tina, Hanna och Kjell hade rätt. Den gigantiska åsnekuken var det. Men som Kjell sa, det är aldrig fel med en
stor kuk. Nu är det dags att vila sig lite, efter en späckad vecka är Fröken Gavelin nu sjukt trött.


Finn ett fel!

Jag och älskling var på kolmården i somras. Då vi gick förbi savannen såg vi något, speciellt skulle man kunna kalla det. Jag lägger upp bilden här nedanför och det är upp till er att finna ett fel med bilden. Notera att detta är en djurpark för barn i alla åldrar. Så, den som finner rätt fel med bilden vinner ett prinsesscerat!


Finns det något finare?

Tänk att få sova med dessa två älsklingar varje natt? Denna bild är förövrigt tagen när både älskling och Theo kände för en eftermiddags nap och så somnade de tillsammans! Mysigt va? Lägg märke till hur deras armar korsar varandra och hur Theo vilar sitt huvud på älsklings axel!



Annars så är jag tvungen att berätta hur bra min käre far var på golf, en talang utan dess like, jag är också tvungen att skriva att han var överlägset bra på tennis. Så, är du nöjd nu?

Bilen, sorry Yvonne, det var inte kyckling bilen, och Ben GT, jag kan faktiskt backa, även fast jag inte är så bra på det :) Men det var inte den bilen heller. Hanna vet tydligen, så jag antar att det blir hon som får kräftsalladen!

Annars så är skolan igång för fullt och jag är nästan igång för fullt med skolan! Snart iallafall :) Imorgon ska vi ut på roadtrip med the dragon med okänd destination. På lördag blir det jobb, sen fest och söndagen blir en chillalona dag!

Ha det super!

pusspuss

Update!

Helgen spenderades på Västkusten hos älsklings farmor och farfar! Mycket trevligt! Vi fick även en bil!! Härligt! Nu är det dock upp till er att gissa vilken bil det är. Det finns 5 att gissa på, den som gissar rätt vinner en kräftsallad.



Ska bli intressant att se vad ni tror!

Annars så har kursstarten, och allt där till gått bra! Händer en massa skoj framöver och det roligaste av allt är att Theos sommarlov äntligen är slut och att han kommer hem till oss på onsdag igen!

puss och hej!