Nu är den inne!

Nu är staven inne i armen! Det var inte alls så farligt som det såg ut att det skulle vara med tanke på den ENOOOORMT stora nålen... :) Jag hade iofs hett emla kräm över hela armen så den är helt bedövad! Det värker lite nu men är rätt lungt! Hoppas bara det fungerar nu!!

Annars så händer inte så mycket idag, eller vad säger jag, det händer ju suuuuupermycket! Det är ju delfinal 1 i eurovision song contest! Kul!!

Näe nu ska jag pussa på älskling lite! Vi hörs!

Work work work!

Igår var det jobbet från hell, shit så mycket barn som ville bli målade, konstant kö i 3 timmar, man hade knappt tid att andas. Sedan när jag och Alexandra skulle stänga var det fortfarande sjukt lång kö så vi fick hjälp av lite snälla killar som anordnade det hela att stänga, för folk blir så arga när de har stått i kö länge och inte hinner fram till oss i tid.

På kvällen däremot blev det mycket trevligt! Älsklings pappa är här och för att jämna ut könsfördelningen kom Erika förbi och hon och jag okuperade sovrummet och såg på tv medan herrarna såg hockey VM i vardagsrummet.

Idag blir det att jobba samma sak som igår, så det blir en fullspäckad dag idag med med tanke på vädret. Så om ni har vägarna förbi norra Hageby, kom och bli ansiktsmålade och få ett ballongdjur!!

Näe nu ska jag ta och samla mig mentalt för ett till jobb med sjuuuukt mycket barn!!

pusspuss


Ansiktsmålning på VMH i somras, tiger, tiger, fjäril

Uppdrag granskning!

Se på uppdrag granskning nu, det handlar om kyrkogårsarbetare som skändar kistan och liket vid begravningar, vad jag har hört! Ska bli mycket intressant! Eftersom fröken som sitter vid datorn nu har sommarjobbat på kyrkogård i fem sommrar och frökens far bossar över en!

Cya!


Växsjö - Vaxjö

Min kära sambo påpekade att Växjö stavas utan S så nu vet ni att jag vet det! :)

Uppe med tuppn!

Ja imorse var det bara att famla bort alla tankar som hade med sovmorgon att göra, för nu är det dax för lite praktik. Åttorna är fortfarande på prao så det kommer mest att bli planering hela dagen för lektionerna när de kommer tillbaka. Har dock en mattelektion med femmorna idag och även en skolkonferens!

Annars så händer inte så mycket, ska packa lite ikväll eftersom vi åker till Växsjö imorgon och städa lite eftersom älsklings far åker med oss direkt från Växsjö.

Näe dags att packa väskan och cykla iväg till skolan!

pusshej

Läkaren

Ja, vilken "lugn" dag det blev ändå. Läkarbesöket imorse var inte direkt superkul och pga lite bieffekter av det så var jag tvungen och ringa och säga att jag inte kunde jobba idag. Så jag har legat mest hela dagen och tagit det lungt. Käkade lite precis och diskade, skönt att stå upp lite iallafall!

Kommer nog dock att gå på föreläsningen ikväll med min kärlek och Mattan. Så det blir skoj!

Imorgon är det praktik hela dagen lång, skönt att sysselsätta sig! Och sedan fortsätter den fullproppade veckan!

Avslutar med en bild på min fina kärlek när han var så glad för HV's SM guld!

image151

Veckan!

Min hals värker och mitt huvud och min nacke. Usch.
Veckan ser ut som följande:

Måndag:
Till Roger för massage
Vara ansiktsmålarobjekt för de nya på jobbet som ska lära sig det.

Tisdag:
Cellprovs uppföljning
Jobba på Tropicariet
Gå på en föreläsning på Spothlight

Onsdag:
Praktik hela dagen

Torsdag:
Praktik
Åka till Jönköping med älskling för att på fredag morgon åka till Växsjö

Fredag:
Begravning i Växsjö
Sedan följer älsklings far oss till Norrköping och ska vara där i helgen.

Lördag:
Jobba med ansiktsmålning och ballongskulpturering
Fest?

Söndag
Jobba med ansiktsmålning och ballongskulpturering

Oj, det blev en del denna vecka ändå! Nu ska jag tycka synd om min hals lite!

puss på er!!

image150

En vecka med mor och far!

Hallo!!

Nu har det inte blivit så mycket updateringar eftersom mor och far har varit här och hjälpt oss en vecka!! Det har varit allt från Linköping till Jönköping, till Söderköping och massa glass!

Vi var på Ikea och köpte ny sänggavel, superfin!!!

Nu har de precis åkt härifrån och tyvärr tagit med sig Theo :( Han åker ju dit varje sommar på sommarlov då det är svårt när jag jobbar så konstiga tider att ha honom här nere,  och sedan är det så otroligt varmt här i vår lägenhet!

Valborg firades med att först åka til Söderköping och
Smultronstället, oj vilka glassar de har där!!! Titta bara vad vi beställde:

image148


På kvällen kom sedan Erika över och åt inbakad fläskfilé med oss. Senare kom även Hanna, Mattias, Madde och Lisa förbi och vi drack lite alkoholhaltiga drycker, sjöng singstar och sedan drog vi oss till brasan i Folkparken och senare till Världens bar. I folkparken lyckades JAG av alla människor  vinna en sån här jättenalle!! haha kolla :

image149
(Mattias lyckades bara vinna en liten Nalle Puh och den minsta röda nallen i mitten är älsklings vinst)

Näe nu är det dags att fixa lite saker, så otroligt skönt att vara helt ledig i tre dagar nu!! Det har varit fullt ö