Barnmorska!

Idag har jag varit hos barnmorskan! Mina p-piller håller på att gå ut och jag får inte längre hämta ut i Övik för reducerat pris, (där har de billigare till de är 25, men nu har de bestämt att man måste vara skriven där också!). Så det fick bli Vrinnevi sjukhuset! Barnmorskan var väldigt trevlig och gav en massa förslag, men tillslut fick det bli en p-stav. Tack gode gud för att jag kommer att få emla kräm innan, annars skulle det nog göra fruktansvärt ont. P-staven sitter iallafall i upp till tre år och man kan ta ut den om man vill, den innehåller heller inte lite mycket hormoner som p-piller och det känns sjukt skönt!

haha jag måste bara berätta, hon visade mig en ring som fungerade som p-piller men man stoppar upp den i musen och låter den vara där i tre veckor, sedan en veckas uppehåll och sen in med en ny. Men det tyckte jag lät så otroligt läskigt så den blev det ej =) Den 20:e ska jag iallafall dit och sätta in staven!

Sånt här kit kommer jag att hämta ut på apoteket, ser det inte lite läskigt ut?

image147

Fick även en ny cellprovs tid, mitt cellprov var dåligt i höstas så nu ska jag på koll varje halvår. Så det 6:e maj blir det! Skönt att få de överstökat för detta halvår =)

Oj så personligt det blev, men vafan sånt här funderar ju de flesta kvinnofolk över så =)

Nu är det dags att städa och fixa lite innan mor och far kommer ikväll!!

pusshej på er! 

Praktik, tvätt, päron

Nu är de fyra veckorna av praktik i startfältet, två dagar är redan gjorda och jag är helt slut! Nacken och huvudet värker och trött som fan, men samtidigt så kommer jag upp i tid och sover väääääldigt skönt på nätterna! Några dagar till av detta så har jag vant mig =)

Tråkigt dock att vara så trött och inte riktigt kunna njuta av vädret, men så fantastiskt skönt det är att vakna med strålande sol =)

Nu håller vi, numera oficiella sambos på att tvätta! Sista flyttlasset går på söndag till Jönköping och sedan har vi bara en lägenhet att betala hyra för =) Imorgon kommer herr och fru Gavelin, med andra ord mina päron hit och ska skämma bort oss en vecka, så helgen kommer att bestå av IKEA och Jönköping och gooooood mat!

Förresten, tv har så sjukt dåliga eftermiddags program nuförtiden, men det finns ett, How I met your mother som är så sjukt roligt! Har ni sett det?

Ja visst ja, nu kan ni även "hålla koll" på min blogg och se om den updateras. 
Gå in på:
Bloggkoll  och fixa ett användarkonto och sök efter min adress!

Näe nu ska jag städa lite, kan ju inte se ut som fan när finbesöket kommer imorgon!!

puss o hej!

SM GULD!

Nuuuu har HV tagit SMGULD!!! Grattis älskling! Jag sympati-hejjar på HV nu när Modo åkte ut så tvärt, så ett SM guld till hushållet blev det iallafall =)

Erika har precis åkt och nu sitter jag och väntar på en glad älskling som snart borde komma genom dörren!!

Grattis Jönköping, Grattis HV, Grattis älskling! Men nästa år tar Modo guld!

pusspuss

image146

Det var ett tag sedan...

Ja senast jag updaterade var den 13:e mars tydligen =)

Det har hänt många skojiga saker på senaste så bloggen har inte blivit så bra updaterad! Jag ska försöka (fööööörsöka) att updatera lite oftare!

De senaste veckorna har bestått av skola med tenta och massa plugg, massa jobb och mys och resor! Vi var i Danmark över påsk där älsklings pappa bor! Det var riktigt trevligt! Vi gick på rave-fest och såg sjöjungfrun vid vattnet och njöt av den danska luften =)

Älskling har även fyllt år, så just nu är vi jämngamla i 7 månader till =) Vi fyller båda den 10:e (november/april) och det skiljer exakt 5 månader, men som tur är går de 5 månaderna över ett årskifte så jag får alltid känna mig lite äldre =) Mmmm... lammkött!

I helgen kom det massa vänner till älskling på besök och det blev fest och superskoj!

Även Erika och Emma har lyckats fyllt år under den här tiden och det firades också!

Har egentligen föreläsning nu men nacke och rygg sa emot idag. Ska dock ta mig till gymmet senare idag för att få lite muskler =) Ska även ringa Erikas sjukgymnast och börja gå där så värken förhoppningsvis slutar!

På tal om något skoj så var Atlas (ni vet gladiatorn) på konferens på Vildmarkshotellet igår och vi hade deras företag på ett äventyr! Shit, han var inte liten! Men mycket trevlig!

Näe nu ska jag ta och fixa lite och sen en fika med
Hanna och sen träna!

Ha det kanon allesammans!

pusspuss