Uppstigning!

Ställde klockan vid strax före sju för att få mitt enorma tvättberg tvättat! Packar allt i två IKEA påsar och släpar ner dem för trapporna till tvättstugan. När jag kommer dit så hade jag tvätt-tid igår klockan 7... IGÅR! Så det var bara tt släpa upp påsarna för de fyra trapporna igen.... kul!

Orkade inte somna om så nu har jag precis skurat badrummet och ska ta tag i resten av rummen! Då får jag en storstädning på köpet också =)

Åker till Sthlm med mr. Jonas runt fyra-tiden för att avnjuta restaurangernas dag i Kungsan med Porris och co! Blir trevligt hoppas jag =)

Den som var så snäll att säga att det heter svensklärare istället för svenskalärare får gärna ge sig till känna? Eller vågar inte vederbörande detta? =)

Förövrigt så diskuterade vi det i arbetsgruppen igår och tydligen var det ganska nyligen det bytte från svenskalärare till svensklärare och lite konstigt är det ju, för man är ju inte mattlärare och geofraflärare.... hmm...

Jaja dags att fortsätta köra på! Bye byeee!

Kommentera bullshit!
Postat av: S

Så länge jag har gått i skolan har det hetat svensklärare. Och jag började skolan för sisådär 17 år sedan och slutade för 5 år sedan.
Så om det var ganska nyligen man bytte vette fasiken. :)

2007-06-03 @ 00:17:11
Postat av: Edith

heeej porrgavvan. vad ar det for fjant som papekar svensklarare eller svenska larare?! hahaha i sidensjo dar sager vi schvenskalararn. Hur star det till min skona,hej hopp i det grona? Puss och gud valsigne dig /Paris

2007-06-03 @ 21:58:54

Kommentera mitt bullshit här:

Ditt namn, tack!:
Kom ihåg mig?

Din e-mail, tack!:

URL:

Kommentar till mitt bullshit!:

Trackback