Googla på sig själv?

Det är alltid roligt att googla på sig själv. Jag hittade massa artiklar från när jag jobbade på Öviks-allehanda. Haha... jag lägger upp två korta här. Den ena är när jag recenserar dokusåpa-starten 2002 och den andra är när jag och Bita gör narr av Robinsson.

2002-02-06 11:59

Kampen om tittarna är igång


Nu har dokusåporna dragit igång igen. Temptation Island, Baren och Big Brother slog upp portarna för deras första program, alla tre på samma dag.
Kampen är hård, vilket program ska få flest tittare? Vi har tagit pulsen på årets tre första dokusåpor. Temptation Island, Baren och Big Brother.
Vem ska vinna och vem ska försvinna?

* TEMPTATION ISLAND
Efter succén med den amerikanska versionen så drar Kanal Fem igång en skandinavisk version. Fyra par ska skiljas åt i tolv dagar och bo på varsin sida ön, tillsammans med ett antal attraktiva singlar och frågan som ställs är, ska de motstå frestelsen? De amerikanska programmen slog upp portarna för nya debatter och ord som "otrohets-tv" föddes.
Kommentar: Otrohets-tv gör sig bättre i USA. Den skandinaviska serien känns mer som en billig kopia. Men det kan bli intressant i de kommande avsnitten.
Fras som man kommer att få höra ofta: "Det här är det svåraste jag har gjort".
Betyg: U


* BAREN
Fyra säsonger och nu är de inne på sin femte. Tjatigt tycker vissa, andra älskar det. Det går ut på att en grupp människor ska driva en bar. Men det brukar mest sluta i en massa fester som tv-tittarna älskar att se på. Efter månader koras en vinnare av de svenska folket. Denna omgång av Baren är flyttad från gamla stan till förorten Alby.
Kommentar: Årets startfält ser ganska svagt ut. Men vem vet vad som kan hända när modeller, homosexuella, en som är med i straight-edge och en HIV-positiv tvingas sova i samma säng.
Fras som man kommer att få höra ofta: "Jag har varit mig själv till 100 procent".
Betyg: U U


* BIG BROTHER
Detta är nog den hårdaste av de alla. Tio personer ska leva isolerade utan någon som helst kontakt med omvärlden, i ett hus i 100 dagar. Det är kameror i varenda vrå i hela huset. Är inte det här att komma nära andra på livet, så finns det inget annat. Förra året vann en fembarnsmamma, vem tar hem det i år?
Kommentar: Årets startfält började starkt med sexprat. Så de här hundra dagarna kommer nog troligtvis att handla om.... sex. Klart bästa dokusåpan.
Fras som man kommer att få höra ofta: Snyft, snyft och snyft.
Betyg: U U
Marie Gavelin



2001-12-04 23:15

Expedition Robinson år 2001


Mitt i Örnsköldsviks centrum, endast ett stenkast från Storgatan ligger den exotiska paradisön. Här har 14 deltagare levt sida vid sida bland spindlar, varaner och nyfikna turister.

Nu börjar det dra ihop sig för final. Deltagarna har kämpat i fyra veckor. Nu finns det bara två deltagare kvar. Detta är finalen i expedition Robinson.
Det är hett på ön. Pam och Lollo är matta och hungriga. Förra veckans orkan förstörda lägret. Flickorna sover nu på stranden det enda som skyddar dem från alla vilda djur är ett myggnät.
- Bristen på mat gör inte så mycket. Hemma skulle jag inte äta så mycket mer. Det stora problemet är att antirynkkrämen är slut, säger Lollo. Två smala, men ändå kurviga flickor spenderar nu sin sista och kanske tuffaste dag på ön. Solstrålarna gnistrar i det klarblå vattnet när Pam och Lollo ger sig av till finalplatsen.

Plankan
Det är 45 grader varmt i skuggan. Våra deltagare ser trötta ut. Plötsligt börjar plankan svaja och Lollo blir lite framtung. Kort därefter faller hon i vattnet. Vinnare: Pam
Vem fångar fisk först? Spänningen är olidlig. Kan Lollo överträffa sig själv och fånga en fisk? Pam har haft akvariefiskar så hon känner sig hemma på fiske. Hon tar även hem denna gren, får upp något stort på två kilo.
Vinnare i årets expedition Robinson blev Pamela "Pam" Spears. Hon utklassade Lollo Lopez. Vi fick en intervju med vinnaren och hon berättade att det svåraste med att leva på ön var att de visade fler närbilder på Lollo.
BITA ESHRAGI OCH MARIE GAVELIN

Ja, det var väl allt jag hade att säga/skriva!!

Puss!


Kommentera bullshit!

Kommentera mitt bullshit här:

Ditt namn, tack!:
Kom ihåg mig?

Din e-mail, tack!:

URL:

Kommentar till mitt bullshit!:

Trackback